2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدفتون از عضو شدن تو سایتی که اکثرا خانوم هستن چیه؟

میگما من خانم هستم اما با حرف شما مخالفم چون این سایت طراحی شده برای بانوان نیست

به نظرم خوب بود اگر محدودیت سنی هم نداشت تا نوجوانان مشکلات شون رو مطرح کنن و از افراد با سنین بالاتر راهنمایی بخوان و آقایون هم عضو بشن تا یکم جزئی نگر تر بشن و بفهمن خانم ها رو چه مسایلی که برای اونها پیش پا افتاده ست و زیاد مهم نیست ، حساس هستن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یکی از فالورهام گفت منم عضو شدم

به نظر من این سایت اصلا برا مردا مناسب نیست و بهتره این سایت رو برا خانوما بذارین

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
سلام خیلییی ممنونم 😍💕 چه حس قشنگی من عاشف دنیای جادویی هستم و اسمم ریحانه است دز کل خوشحالم از اشن ...

منم همینطور تصور های رویایی دارم ای کاش واقعی بود . منم همینطور عزیزم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
میگما من خانم هستم اما با حرف شما مخالفم چون این سایت طراحی شده برای بانوان نیست به نظرم خوب بود اگ ...

عزیزم ...این سایت از اسمش پیداس که برا مادرا طراحی شده 

حالا اگر خانومای جوون هم عضون چون اونام مادرای آینده هستن 

محدودیت سنی برا اینه که شاید یه سوال و یا حرفی برا دخترای زیر ۱۵ سال مناسب نباشه 

آقایون هم بهتره برن کتابای روانشناسی بخونن و از مشاور کمک بگیرن اینجا فقط باعث میشه راجع به مسایل خصوصی یا سوالایی که مربوط بهشون نیست اطلاعات به دست بیارن

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

استارتر قشنگم ببخشید تو تاپیکت سوال و جواب راه انداختم🌸🌺

در اولین فرصت

آدمایی که انتقاد پذیرین ....دمتون گرم🌷

عزیزم ...این سایت از اسمش پیداس که برا مادرا طراحی شده  حالا اگر خانومای جوون هم عضون چون اونا ...

بله درسته اما مثلا من دخترداییم گاهی سوال چیزی داره با کاربری من میره ۱۴ سالشه بخاطر محدودیت سنی نمیخواد عضو بشه اما واقعا فقط میاد سوالاتش رو میپرسه از نظرم بهتره محدودیت سنی برداشته بشه 😄

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بله درسته اما مثلا من دخترداییم گاهی سوال چیزی داره با کاربری من میره ۱۴ سالشه بخاطر محدودیت سنی نمی ...

اشکال نداره سوال بپرسه 

ما هم خواهرانه جواب میدیم 

موضوع اینه سر تاپیکای دیگه مخصوصا اونایی که مربوط به مسائل زناشویی هست نره