2777
2789
وای خوش ب حالش خیلی حس خوبی داره

اره خیلی دندوناش خییلی کج و کوله بودن . الان شدن مروارید  ‌ .شما هم ارتودنسی کردید؟

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی دندوناش خییلی کج و کوله بودن . الان شدن مروارید  ‌ .شما هم ارتودنسی کردید؟

اره تازه اولشم

یه ماهه ارتودنسی کردم

فقط ب این فکر مبکنم اون فلزارو درارن یه روز کیف کنم 😁😁

اره تازه اولشم یه ماهه ارتودنسی کردم فقط ب این فکر مبکنم اون فلزارو درارن یه روز کیف کنم 😁😁

اماشالله بسلامتی در میاری ، خواهر من ۴ سال تو دهنش بودن .ک بالاخره در آورد ‌. 

دوستم انشالله  توشون گردو پسته  بخوری   دعای خیرم

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
اماشالله بسلامتی در میاری ، خواهر من ۴ سال تو دهنش بودن .ک بالاخره در آورد ‌.  دوستم انشالل ...

😂❤❤

ممنون عزیزم

اتفاقا الان انقدر دلم گردو و پسته میخواد همه چی میخوام گشنمه 😁😂

😂❤❤ ممنون عزیزم اتفاقا الان انقدر دلم گردو و پسته میخواد همه چی میخوام گشنمه 😁😂

وای من یک هفته بخاطر عصب کشی چیزی نخوردم . میخواستم از گشنگی  میزو اینارو گاز بگیرم