2821
2789
امیکرون سرفه داره ؟ پسر من سرفه میکنه .تب نداره . بدن درد نداره . آبریزش نداره  اشتهاشم خوبه& ...

بله عزیزم من فقط سرفه میکردم مثبت شدم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنونم . دارم درد میکشم .خیلی بدنم عرق میکنه 

همین الان برو دکتر هرچ زودتر بری بهتره

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

منم دقیقا همین اعلائم به همراه تب ۴۰درجه ،کمر درد پا درد یعنی از سرم تا نوک پام درد میکرد رفتم دکتر سرم و آمپول و کلی دارو داد از فرداشم ۲روز عطسه وآبریزش داشتم امروز حالم یکم اوکی تر شد خدارو شکر .ولی حتما برو دکتر سرم تب بر و مسکن خیلی دردو کم میکنه

منم دقیقا همین اعلائم به همراه تب ۴۰درجه ،کمر درد پا درد یعنی از سرم تا نوک پام درد میکرد رفتم دکتر ...

حتما . ممنونم که ارومم میکنید. من از بیماری خیلی میترسم زود خودمو می بازم 

هیچکس خونمون نیست . تو یه شهر کوچیک بدون امکاناتم .

ای بابا حداقل پاشو آب جوش بذار تو فلاسک یکم آویشن بریز و با یه لیوان بیار بذار کنارت چند لیوان بخور خیلی خوبه عزیزم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
ای بابا حداقل پاشو آب جوش بذار تو فلاسک یکم آویشن بریز و با یه لیوان بیار بذار کنارت چند لیوان بخور ...

خوردم بانو . اویشن یه قوری دم کردم خوردم . اب خالی ، چای ، پرتقال و استامینوفن ولی پاهام تریلی از روشون رد شده 

خوردم بانو . اویشن یه قوری دم کردم خوردم . اب خالی ، چای ، پرتقال و استامینوفن ولی پاهام تریلی از رو ...

همشون خوبه آفرین کیسه آبگرم اگه داری بذار رو پاهات عالیههه اگرم نداری حوله یا دستمال بذار رو بخاری گرم بشه بذار رو پاهات