ازت دلیلی نمیپرسم اگر به هر دلیلی حالت بده مدتیشین بزار از توی برنامه پادکستیا نماز بخون یا یه قرص ارامبخش بخور و ارومبخواب و استراحت کن،،،یا گریه بکن تا سبک بشی کاری رو بکنکه حس خوبی بهت نیده
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
goftino.com/c/bIIaIK لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂 چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
برووووو آهنگ گوش کن منم حالم از تو خیلی خیلی بدتر بود(: موزیک برو برگرد دنیا خیلی خوبه😂💃💃 ...
چجوری به این نتیجه رسیدی؟؟
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین