2777
2789
عنوان

کبدچرب

| مشاهده متن کامل بحث + 4773 بازدید | 30 پست
منم بابام داره دکتر اصلا فایده نکرده داره از سرکه ی سیب و خاکشیر و عرق کاسنی می گن خوبه استفاده کنه ...

کاسنی زیاد واسه خانوما خوب نیست اخه من استفاده کردم پریودم دیگه قطع نمیشد دکترا گفتن احتمالا هورموناتو بهم ریخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والبته خارش پاها توشب 

زردی چشم و ریزش موهم شنیدم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
زردی چشم واسه گرید ۳ و۴ هست که دیگه خیلی خطرناکتر میشه

انشاالله خدا ب همه تن سالم بده🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
انشالاه🤲🤲

🙏🏻😘

قربونت برم خدا همه مریضا شفا بده ،، من خیلی استرسیم ،، همش تو خواب وبیداری فکرم خرابه ، وزنم زیاد نی ...

نه عزیزززززم ناراحت نباش مشکلی نیست که درمان نداشته باشه که اگه رعایت کنی خوب میشی

ببین بزار اطلاعاتی که در مورد کبد دارم بهت بدم

کبد مرکز آنالیز داروها تو بدنه یعنی هر دارویی که میخوری باید مراقب باشی چیه چون کبد وقتی چربه تمام اون دارو رو به بدنت پس میزنه حالا یا جوش یا هزار تا مریضی دیگه

پس داروی الکی نخور این یک

دو غذایی که میخوری به شدت مهمه برنج که میخوری باید کاملا خشک باشه غذای چرب اصلا غذای فست فودی اصلا به هیچ وجه شرینی اصلااااا

اینارو رعایت کنی سالم و سلامت مثل روز اول میشی

باید یه مدت غذاتو از بقیه جدا کنی

عزیزم فایده هم کرده 

راستش حدود ۲ ماهه ک متوجه شده و قرص مصرف میکنه

هنوز برای چکاب مجدد نرفته

بعدشم فکر نکنم قرص برای درمان کبدچرب فایده داشته باشه

بیشتر تغذیه موثره

(    )