2777
2789
عنوان

یعنی خاک عالم بر سرشون خاکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 34 پست

۱۴۰۱ ؟!!!

واقعا خدا بهتون صبر بده 

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن میخواییم امسال کنکور سه تا دفترچه بدیم با وقت کم و سوالای سخت ک تقلب نشه 

چرا جو میدی 

منم ۱۴۰۱ ام

خوندم خبرو 

نوشتن اتفاقا تعداد سوالات اختصاصیا کم میشه و بیشتر ب سطح کتاب درسی نزدیک

ینی راحت تر میشه

میگن میخواییم امسال کنکور سه تا دفترچه بدیم با وقت کم و سوالای سخت ک تقلب نشه 

عزیزم شرایط برا همه اینجوریه خودتو اذیت نکن 

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

حرص نخور اسی... بچه های اون بدبختا ربطی به اونا ندارن

تا بچه هاشون زجر بکشن بفهمن بچه های مردم رو عذاب دادن یعنی چی بچه های خودشون اونور آب عشق و حال ما بازیچه دست یه مشت حرومزاده 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

نکنین اینجوری با خودتون

چرا اینقدر خبر میشنوین واکنش نشون میدین؟!

بخدا هر تصمیمی کلی زیرساخت نیاز داره تا اجرایی بشه

ندیدین بقیا مسائل کشور رو؟!

چرا‌ گند میزنین به روح و روانتون؟

بخدا من زمان کنکورم گوشی نداشتم عین گوسفند سرمو انداختم پایین فقط درس خوندم

با اینکه عموم فوت شد عمه م ناگهانی سکته کرد مرد بابابزرگم بعد دوماه بیماری که مامانم پرستارش بود فوت شد

با اینکع من همه کاره ی خونه بودم با داداش کوچیک شیطونم،بازم رتبم خوب شد بنظرم

چون حتی اخبارم نمیدیدم

نکنین با اعصابتون اینجوری

...Take these broken wings and learn to fly again
چرا جو میدی  منم ۱۴۰۱ ام خوندم خبرو  نوشتن اتفاقا تعداد سوالات اختصاصیا کم میشه و بیشتر ...

خداکنه انشالله که همینطوره من خیلی زحمت کشیدم 

با خوندن این خبر حالم بد شد میخوام گوشیمو تا روز آخر کنکور جمع کنم دیگه 

زندگی ۷ ساله آرزوی منو به رویا تبدیل کرده نی نی سایت جان تو هم بذار نام مستعار من عوض نشه و همون کنکور پر انرژی بمونه 
کجا گفتن؟

یه خر پیری داشت زر زر می‌کرد همه جا پخش شده تو پیجهای کنکوری و اینام هس 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

فعلا هیچییی قطعی نشدههه آروم باش اسی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

یه خر پیری داشت زر زر می‌کرد همه جا پخش شده تو پیجهای کنکوری و اینام هس 

اره من‌دیدم

فعلا هیچییی قطعی نشدههه آروم باش اسی

امیدوارم قطعی نشه وگرنه خودمو آتیش میزنم خانواده بیشتر رو مخم هستن بخدا