2777
2789

بچه ها من دارم خونه تکونیو شروع می کنم بعد گفتم کارگر بیاد طی سال همیشه کارگرام خانومن برای شستن پرده و دیوارا میگم مرد بیاد بعد من اینو میشناسم برای کل خانواده مون همین آقا میاد 

بهش گفتم لااقل جمعه رو سر کار نرو من بگم کارگر بیاد بعد گفت نمیشه و کار دارمو کارام عقبه و... اینا 

خلاصه روزی که خواستم بگم کارگر مرد بیاد گفتم مامانم بنده خدا بیان مامانم اومدن اما وقت دکتر داشتن زودتر رفتن قرار بود اولن کارگر هم همزمان با مامانم بره دومن شوهرمم یکم زودتر بیاد اما یکم کار کارگرم بیشتر طول کشید بعد شوهرم اومد خونه دید کارگر هنوز تو خونه ست 

باور کن نیم ساعتم نبود که مامانم رفته بود من با این تنها بودم بعدم این بنده خدا اصن داشت تراسو میشست درم باز بود

نمی دونی وقتی کارگر رفت شوهر من چه قشقرقی به پا کرد

که برای چی با کارگر تنها بودی باید می گفتی زودتر بره

هر چی بهش گفتم بابا نیم ساعتم نیست که مامانم رفته

گفت چه فرقی داره نیم ساعت یا ده ساعت

انقدر بحث و جدل کرد خستگی به جونم موند بعدشم رفت تو قیف 

بعدشم بهش گفتم خیلی ناراحتی دفعه بعد خودت خونه باش بقیه خودشون کارو زندگی دارن

من خودم که ولقعا دوس نداشتم تنها باشم اصن دوس داشتم همسرمم باشه کمکم کنه چون مامانم بنده خدا کمرشم درد می کنه همیشه ام میاد کمکم

بگو باشه حالا غیرتی بازی در نیار باید خودت میبودی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خیلی طولانی بود حقیقت نخوندم😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله انقد این روزا داستانای عجیب ادم میشنوه ک شوهرتون حق داره حقیقتا من ک میترسم با مرد غریبه ای تنها باشم خارج از بحث غیرت و تعصب میگم اصلا درست نیس این قضیه

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱

یعنی چی مگه مرغو خروسین که تنها نباشین من بودما همچین میسوزوندمش   

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

هرکی یه مدله عزیزم اما شوهر من بود خیلی بدتر میکرد وقتی خوشش نمیاد نکن خب حساس میشه اما خیلی زشته به نطرم چه برا شوهر تو چه همه شوهرایی که اینجورن خب یعنی اعتماد ندارن دیگه من چن لار گفتم شوهرم میگه بحث اعتماد به تو نیست به بقیه مردا اعتماد ندارم منم قانع شدم

خدایا شکرت واسه سلامتی و ارامشی که داریم🥰

نمیگم کار شوهرت درسته، ولی الان انقدر وضع جامعه بد شده که تنها موندن با مرد غریبه خیلی کار اشتباهیه، دیگه اصلا نمیشه به هیچکس اعتماد کرد

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺