2777
2789
عنوان

بچه های رژیم چند کیلو بودید و طی چه مدت چند کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 30 پست
لباسهای قبلا رو چیکار کردی که بزرگ شده بودن؟ مانتوهات یا لباسهایی که دوسشون داشتی

یه سری لباس خونه هامو دارم توشون نه بزرگ و گشادن حس خوبی دارم 

مانتو هام قدیمی شده بودن دیگه دادم به یه خانومی

من افسردگی داشتم برای خودم چیزی نمیخریدم لباسام جالب نبودن

فقط طلاق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سری لباس خونه هامو دارم توشون نه بزرگ و گشادن حس خوبی دارم  مانتو هام قدیمی شده بودن دیگه د ...

من لباسهامو خیلی دوس دارم لاغر شم گشاد میشن نمیدونم چیکار کنمشون

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

من لباسهامو خیلی دوس دارم لاغر شم گشاد میشن نمیدونم چیکار کنمشون

منم چون تصمیم به لاغری دارم،لباس خوشگل نمیخرم که بعدا دلم نسوزه😄

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
ممنون زیر نظر دکتر تغذیه بودم  و البته رژیم‌شیردهی داشتم

به به دعا کن منم بتونم الآن یک‌ماهه شروع کردم ۹۰بودم با قد۱۶۸بعد یکماه شدم ۸۷امیدوارم استپ نکنم و بتونم ادامه بدم،من یه مقدار مشکل معده دارم اگر اون اذیتم نکنه ان شاالله ادامه میدم

منم چون تصمیم به لاغری دارم،لباس خوشگل نمیخرم که بعدا دلم نسوزه😄

من همشون خوشگلا و تازه خریدم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

به به دعا کن منم بتونم الآن یک‌ماهه شروع کردم ۹۰بودم با قد۱۶۸بعد یکماه شدم ۸۷امیدوارم استپ نکنم و بت ...

زیر نظر دکتر اگه هستی راحت وزنت میاد پایین نگران نباش 

فقط پیاده روی حتما روری نیم ساعت داشته باش

چند ساله هستی ؟؟

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
زیر نظر دکتر اگه هستی راحت وزنت میاد پایین نگران نباش  فقط پیاده روی حتما روری نیم ساعت داشته ...

نه خودم کالری شماری میکنم اما وحشتناک نه روزی۱۵۰۰کالری میخورم همه چی هم در برنامه ی غذاییم هست هرروز هم مولتی ویتامین میخورم،توی خونه هم هرروز نیم ساعت ورزش میکنم یا میرقصم

نه خودم کالری شماری میکنم اما وحشتناک نه روزی۱۵۰۰کالری میخورم همه چی هم در برنامه ی غذاییم هست هرروز ...

ان شاءالله موفق باشی آهسته آهسته برو جلو به خودت فشار نیار تا به بدنت آسیب نزنی و خسته نشی 

سعی کن شیرینی‌جات رو حذف کنی و همچنین غذا های سرخ کردنی اینا خیلی کالری بالایی دارن

ان شاءالله به وزن ایده ال برسی 

شبت بخیر. 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
۳۶ سال قد ۱۷۰ تو ۶ ماه از ۸۸ رسیدم ۶۳

من الان ۸۸هستم انقد ناامیدم فک میکنم توی خوابمم زیر هفتادو نمیبینم.

بزرگترین ارزومه بخدا.

مشکلم اینه نمیتونیم طولانی مدت رژیم بمونم.زود میشکونمش و دنبال نتیجه ی سریعم

ان شاءالله موفق باشی آهسته آهسته برو جلو به خودت فشار نیار تا به بدنت آسیب نزنی و خسته نشی  سع ...

مرسی عزیزم،آره به خودم فشار نمیارم قند مصنوعی رو کلا حذف کردم خرما و کشمش وعسل ففط،نون و برنج هم به حداقل رسوندم