ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم چون تصمیم به لاغری دارم،لباس خوشگل نمیخرم که بعدا دلم نسوزه😄
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
ممنون زیر نظر دکتر تغذیه بودم و البته رژیمشیردهی داشتم
به به دعا کن منم بتونم الآن یکماهه شروع کردم ۹۰بودم با قد۱۶۸بعد یکماه شدم ۸۷امیدوارم استپ نکنم و بتونم ادامه بدم،من یه مقدار مشکل معده دارم اگر اون اذیتم نکنه ان شاالله ادامه میدم
زیر نظر دکتر اگه هستی راحت وزنت میاد پایین نگران نباش فقط پیاده روی حتما روری نیم ساعت داشته ...
نه خودم کالری شماری میکنم اما وحشتناک نه روزی۱۵۰۰کالری میخورم همه چی هم در برنامه ی غذاییم هست هرروز هم مولتی ویتامین میخورم،توی خونه هم هرروز نیم ساعت ورزش میکنم یا میرقصم