2821
2789
عنوان

اومیکرون

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 47 پست
دهتر خالم. با1علایم جزیی شزوع شد گفت سرماخوردم درعرص 4روز 50 درصد ریه گرفت میلیونی خرج کزدن تا برگشت ...

من سال ۹۸ کرواتی شدید گرفتم و ۶۰ درصد ریه م درگیر شد و یک هفته بستری بودم، واقعا هنوز سر اون مسئله دخترم که ۷ سالشه افسرده س، دیگه طاقتشو نداریم، توروخدا دعامون کنین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گلودرد   سرفه  خلط  دار یه کم   تب و کوفتگی  ولرز یکی دوروزم آبریزش بینی ...

خدارو شکر که الان خوبین، من فقط نگران نوزادمم

همسر من الان فقط گاهی آبریزش و خیلی کم عطسه داره، بیحالیو بدن درد و تب نداره

وای خدا،امیدوار بودم به سبک بودنش،واکسن زده بودن

اره دودوز سینوفارم 

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
من سال ۹۸ کرواتی شدید گرفتم و ۶۰ درصد ریه م درگیر شد و یک هفته بستری بودم، واقعا هنوز سر اون مسئله د ...

انشالله خدا اون روز برا هیشکی نیاره

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
انشالله خدا اون روز برا هیشکی نیاره

الهی آمین، الان که یادم می‌افته گریه م میگیره، نمیدونی چه سال بدی بود، دقیقا شب عید بیمارستان بودم دخترم گریه میکرد می‌گفت کسی نیست واسم ۷ سین بچینه، همسرمم کارش فقط گریه بود، هیچ امیدی به برگشتن نداشتم، لطف خدا بود خوب شدم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792