2777
2789

والا الان من نزدیک یه ساله با یه پسر مجازی اشنا شدم همشهریمه و الان تو وات فقد داریم خواهر برادری چت میکنیم هیچوقت نتونستم بفهمم منظور داره یانه 😂

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا الان من نزدیک یه ساله با یه پسر مجازی اشنا شدم همشهریمه و الان تو وات فقد داریم خواهر برادری چت ...

منم با داداش دوستم مجازی اشنا شدم با هم دوست بودم ۵ ماه اول همش داداش و ابجی با هم بودیم ۴ ماه بعدش گفت دوستت دارم 

۵ ماه بعدش گف تو مال خودمی 

منم زدم بهم

مامان کوچولو🫣✨️
منم با داداش دوستم مجازی اشنا شدم با هم دوست بودم ۵ ماه اول همش داداش و ابجی با هم بودیم ۴ ماه بعدش ...

بابا این لامصب نمیگه الان یه ساله فقد اولا نمیگفت رل داره و میترسید نم خجالت میکشید الان جند شب پیش یه بحثی ب شوخی بینمون شد بش گفتم ب رلت الان میگم گفت بیا برو بگو یکی دوتا ک نیستن ۸ تا شماره برام فرستاد😂😂😂😂

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
بابا این لامصب نمیگه الان یه ساله فقد اولا نمیگفت رل داره و میترسید نم خجالت میکشید الان جند شب پیش ...

🤣🤣

ببین این برا جلب اعتماده من با ی پسر قمی دوس بودم همینجوری بود گف رل دارم من خیلی باهاش صمیمی نبودم چند روز بعد دیدم خیلی دارن بی جنبه بازی درمیاره بلاکش کردم دیدم با ی شماره دیگه بهم پیام داد

مامان کوچولو🫣✨️
🤣🤣 ببین این برا جلب اعتماده من با ی پسر قمی دوس بودم همینجوری بود گف رل دارم من خیلی باهاش صمیمی ...

این خیلی مغروره نمیدونم حس داره یانه ولی وقتی خاسنم از اون شبکه مجازی خیلی اصرار کرد شمارمو بش بدم الان عکسشو نشونت میدم 😂

این خیلی مغروره نمیدونم حس داره یانه ولی وقتی خاسنم از اون شبکه مجازی خیلی اصرار کرد شمارمو بش بدم ا ...

مغرور بودنش دلیل نمیشه 

اون پسر قمی که من باهاش بودم بعد از کلی خواهش عکس رو فرستاد

مامان کوچولو🫣✨️