2777
2789

عالیه

خیلی قشنگ شده

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هزینه هر طراحی چقدره؟

به سایز موردنظرتون بستگی داره عزیزم 

اگ سایز آ چهار باشه هزینش290 هستش 

اگ سایز آ سه باشه (اندازش دو برابر آچهاره) هزینش390 

قسمت اصلی هزینه هم بعد از اتمام نقاشی و تایید شما واریز میشه که خیالتون از بابت کیفیت و شباهت راحت باشه 

کارا هم با پست پیشتاز ارسال میشه هر شهری باشید 🙏🌷

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

چقد هنرمند 😍😍😍😍😍🌼

خیلی عالیه 

قیمتش چقدر

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
چقد هنرمند 😍😍😍😍😍🌼 خیلی عالیه  قیمتش چقدر

مرسی عزیزم لطف داری مهربون 😘💞🌷

گلم هزینش به سایز موردنظرتون بستگی داره 

اگه سایز آ چهار باشه هزینش290 هستش 

اگ سایز آ سه باشه (اندازش دو برابر آچهاره) هزینش390 

قسمت اصلی هزینه هم بعد از اتمام نقاشی و تایید شما واریز میشه که خیالتون از بابت کیفیت و شباهت راحت باشه 

کارا هم با پست پیشتاز ارسال میشه خدمتتون ❤️

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
گوشای عکس اولی خیلی خوب نیست بقیش قشنگه

اونجا توی اون عکس سایه پردازی گوشش کامل نشده بود 

مرسی از دقتتتون😉💞