2777
2789
عنوان

رابطه.ج.س

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 24 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ی مرد هست زنش کار میکنه لباس میخره بهش میرسه بچه هم دارن مرده بی بی فیس هست کارش اینه که با دخترا دوست میشه و،،،،،، 

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
تو ایران رابطه ی  جنسی قبل ازدواج ابروی دخترها رو به خطر میندازه  پسری که دختری رو د ...

میخواست اذیتم کنه فرار کردم...یک ضایه بازی درآوردم که نبودی ببینی تو کوچشون جیغ کشیدم خیلیییی بد بود😂😂😂از خجالتی این کارم حالم بده خیلییی....میگم ای کاش جیغ نمیکشیدم آبروشونو نمیبردم

فکر کردی این همه آدم ک با هم دوستن هر وقت ب هم میرسن فحش میدن؟ن جانم این دوستت دارم مثل نقل و نبات از دهن همه ی پسرها میریزه تفاوت در میزان نقش بازی کردنشون هست ک چقدر بتونن طرف رو قانع کنند

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
این پسر ی هرزه ی ب تمام معناس ک قصدش فقط سواستفادس اون دختریم ک باهاش بمونه ی احمق بتمام معناس 

👍👍👍

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖