داستان قهر کردنمون طولانیههههه خیلیم مغرور همش میخاد ازش معذرت خواهی کنی منم اینکارو نمیکنم
تولدش بود پارتنرش خاس سوپرایزش کنه به من زنگ زد باهاش برم کادو اینارو من انتخاب کنم😒منم رفتم من یه عطر داشتم خوشبو بود دوستم(زهرا)خیلی خوشش اومده بود گف از اینا پیدا کردی بگیر ما اونروز رفتیم من به پارتنرش گفتم از همین عطره بگیره روز تولدش من نبودم خودشون دونفر بودن من عین همون عطرو واس خودمم گرفتم شیشه ی جفتش صورتی بود فک کنم یه روز بعدش رفتیم بیرون نمیدونم چی تو کیفم میخاس بهش گفتم خودش برداره شیشه عطررو دید فک کردم پارتنرش برا جفتمون خریده😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐جلو اون همه ادم انقد دادو بیداد کرد اص اجازه توضیح نمیداد عین جت حرف میزد :/
هر چی من میگم اونروز ما باهم رفتیم برات کادو بخریم اومدم درس کنم بدتر شد گف تو غلط کردی اص رفتی.اون عطر من بود چون خوشش اومد من اون عطرو پیشنهاد دادم الان منتظره پیام بدم معذرت خواهی کنم چون از بلاک درم اورد منم نمیدم چون اص جازه نمیده ادم حرف بزنه
سر چیزای الکیم قهر میکنه مثلا میگه دوروز به من پیام ندادی سریع بلاک میکنه برنامه میچینه یه ساعت قبلش زنگ میزنه به من میگه منم میگم نمیام ناراحت میشه الان بنظرتون من پیام بدم یا هیچی نگم؟اگه پیام داد چی بگم؟