مازوم مدیر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 عنوان صب بی بی زدم 😔 | مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 21 پست منفی بود الانم چن لکه خون دیدم هنوز فردا موعدمه 😔این ماهم هیچ😭اخ پس کی منم از این انتظار خلاص میشم هالا این ماه امپول hcgزده بودم😔😭 متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤ 1400/11/08 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_tabestan عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 168 من دوروز بعد اینک دونستم فولیکولا انقد امپول زدم ینی ازاد نکردم؟ رحمم قوسی میتونه بخاطر اون باشه من دوستم چهار بار این امپول داره میزنه این ماهم زد میگه ۱۵ مشخص میشه خیلی سخته واقعا هر دفعه هی بگی پریود میشم یا ن فک کنم بابد ازاد میکرد بعد امپول بزنی حتما زیر نظر دکتر باش انشالله باردار میشی خدایی دیگه این حسابم گزارش نزنید دیگه شماره ای ندارم🤧🤧🤧🤣
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 خسته نباش الهی که زودتر یک نی نی توپولی بغلت بگیری سختی این انتظار از دلت در بیاد ممنونم عزیز دلم ان شاءالله 🙏 متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
۷۲گندم عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1458 مگ جلوگیری نداشتی حداقل بگو چیکار کردی منم اون کارو انجام بدم بلکه بگیره😁 از همون کارایی ک همه زنوشوهرامیکنن😂جلو گیری طبیعی داشتیم از اول ازدواجم ک الان ۱۰ساله
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 من دوستم چهار بار این امپول داره میزنه این ماهم زد میگه ۱۵ مشخص میشه خیلی سخته واقعا هر دفعه ... منم دوبار زدم دیگ دکترم گف این ماه بیا ای یو ای منم خیلی استرسیم اگ ای یو ایم کنم شاید نگیره بخاطر این استرس لعنتی متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 از همون کارایی ک همه زنوشوهرامیکنن😂جلو گیری طبیعی داشتیم از اول ازدواجم ک الان ۱۰ساله 🤣🤣🤣خدا نکشتت. اخ من مردم دیگ از بس از اون کار بکنم نمیگره دیگ اهه🤣 متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
۷۲گندم عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1458 🤣🤣🤣خدا نکشتت. اخ من مردم دیگ از بس از اون کار بکنم نمیگره دیگ اهه🤣 😂😂
banoo_tabestan عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 168 منم دوبار زدم دیگ دکترم گف این ماه بیا ای یو ای منم خیلی استرسیم اگ ای یو ایم کنم شاید نگیره بخاطر ا ... اصلا نباید استرش داشته باشی توکل بخداکن عزیزم خدایی دیگه این حسابم گزارش نزنید دیگه شماره ای ندارم🤧🤧🤧🤣