2777
2789
واقعا بچه داری یکی از سخت ترین کارهای دنیاس  موجودی که ثانیه به ثانیه باید مواظبش باشی با همه ...

افسردگی بعد زایمان ۸ ماه بعد اتفاق نمیفته لطفا استرارتو توجیج نکنید خیلیا مثل این خانوم خودشون نمیخان حالشون خوب شه بچرو برداره ببره بیرون ببره پارک تک خونه اهنگ بزاره چ ربطی ب شوهر داره ما زنای ایرانی خیلی خودمونو وابسته شوهر کردیم ...دختر من ۹ ماهشه بحدی مشکلات دارم از مالی گرفته تا عاطفی شوهرمم ادم سرد و کلا کلا سرکاره تو سهر غریبم‌ماشینم ندارم تو خونه اهنگ میزارم صداشو بلند میکنم با دخترم میرقصیم دست میزنیم من میخونم اونم تقلید میکنه میوه میارم میخوریم چ ربطی ب شوهر داشت من چون شوهرم نیست باید برا بچم ارزوی مرگ کنم؟ 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها شوهر خوب واقعا نعمته..  مثل پدر گل خودم...  مادرم با بابام ازدواج کرد دیپلم دا ...

دیگه شوهرش خوب بوده سختی نکشیده براش عادی شده فکر میکنه خودش تنهایی به اینجا رسیده☹

اونوقت بعضیا آرزوی داشتن یه همدم رو به گور میبرن...

خودم میدونم.ولی هیچکس نی لااقل دوساعت بگیرتش عصاب منم اروم بشه.بخدا خیلی تنهام همممش تنهام تو ۲۴ ساع ...

گناه داره نگو اینجوری 

اون بچه به خواسته خودش که به این دنیا قدم نزاشته

البته بهت حق میدم منم توی شهر غریب تنها با بچه خیلی سختم بود اما بزرگتر که بشه بهتر میشه انشالله

چراهستن.شوهرم باهاش خوب نیس.فقط میگه پدرو مادر خودم.

چندسال ازدواج کردی ؟ تو که میدیدی حالیش نیس هیچی کاش صبر میکردی اخلاقش درست بشه بعد بچه میاوردی  ‌‌‌‌....‌  حالا جدای این حرفا که دیگه گذشته رفته ببر بده پدرومادرش نگهدارن  توهم یکم ب خودت برس 

😂😂😂😂😂😂😂😂

چرا میخندی😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴