2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 28 پست
دختر

به علائم اصلا توجه نکن . ببین من ۲تا بارداریام شبیه هم بود کلا .یه دختر و پسر دارم . انشالله هرچی دوست داری همون بشه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر

عکس سونوی قلب رو بذار طبق نظریه رمزی بگم چیه

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
به علائم اصلا توجه نکن . ببین من ۲تا بارداریام شبیه هم بود کلا .یه دختر و پسر دارم . انشالله هرچی دو ...

ان شاءالله عزیزم

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍
عکس سونوی قلب رو بذار طبق نظریه رمزی بگم چیه

هنوز نرفتم تازه تست دادم مثبت شده فکر نمیکردم باردار باشم پری هام نامنظم بود

هنوز نرفتم تازه تست دادم مثبت شده فکر نمیکردم باردار باشم پری هام نامنظم بود

ان شاءالله سالم و صالح باشه و جنسیت دلخواهت

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

عزیزم جنسیت بچه دست خودش هم دختر هم پسر هردوشون نعمت و رحمتن

ولی معمولا اگه حین باردارشدن سردیجات بخوری دختره گرمیجات بخوری پسره

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
عزیزم جنسیت بچه دست خودش هم دختر هم پسر هردوشون نعمت و رحمتن ولی معمولا اگه حین باردارشدن سردیجات ب ...

بله درسته ولی من خوندم قبل بارداری گرمی و سردی رو دختر پسر تاثیر دا ه بعدش برعکس میشه چون طبع پسر گرمه چیزای سرد میخواد و دختر چون طبعش سرده گرمی دوستداره

بله درسته ولی من خوندم قبل بارداری گرمی و سردی رو دختر پسر تاثیر دا ه بعدش برعکس میشه چون طبع پسر گر ...

حالا دیگه خدا میدونه هرچی خیره

فک نمیکنم اینی که میگین به تعیین جنسیت ربطی داشته باشه . من برای خواهرم دنبال بهترین روش های تعیین جنسیت بودم ی مقاله دیدم تو سایت دکتر مهشید کریمی خیلی خوب توضیح داده بودن خیلی روش های علمی هست که درست انجام میدن 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز