2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست
بعد چن وقت گرفتی حاچتتو؟  زمان تعیین کرده بودی؟  چهل روز هم زیارت عاشورا خوندی هم سوره ی ...

آره ببین من هرروز روزی یبار حشر یبار زیارت عاشورا خوندم اما فک میکنم بعلاوه اینا از دعای جوشن کبیر وصلوات نذر همه اماما وامام حسن مجتبی هم حاجت گرفتم استغفار و شکرگزاری ام کن

@شایلیندخترزمستان  

@ایدنسحسدثونیوی  

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
آره ببین من هرروز روزی یبار حشر یبار زیارت عاشورا خوندم اما فک میکنم بعلاوه اینا از دعای جوشن کبیر و ...

جدی؟

من‌چندبار چله گرفتم اما نتیجه نداشت 🥲 سوره یس مریم حشر زیارت عاشورا حدیث کسا و... گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟ من‌چندبار چله گرفتم اما نتیجه نداشت 🥲 سوره یس مریم حشر زیارت عاشورا حدیث کسا و... گرفتم 

آره

60تا یاسینم عالیه هدیه به حمزه سید شهدا فقط هرروز بخون هرچقد میتونی فاصله ننداز بین روزا تا شصتا تموم بشه راستی سوره احزاب وطه خوبه

آره 60تا یاسینم عالیه هدیه به حمزه سید شهدا فقط هرروز بخون هرچقد میتونی فاصله ننداز بین روزا تا شصت ...

دقیقا همین طه و احزاب رو نگرفتم هنوز

نمیدونم بی حوصله شدم حس میکنم نتیجه نداره انرژی ندارم شروع کنم😔

آره ببین من هرروز روزی یبار حشر یبار زیارت عاشورا خوندم اما فک میکنم بعلاوه اینا از دعای جوشن کبیر و ...

خدا رو شکر الان من دارم سوره حشر رو میخونم ولی هنوز بعد دو هفته اتفاقی نیافتاده نمیدونم ادامه بدم یا نه 

خدا رو شکر الان من دارم سوره حشر رو میخونم ولی هنوز بعد دو هفته اتفاقی نیافتاده نمیدونم ادامه بدم یا ...

واس برگشت عشقت دعا میکنی؟

دقیقا همین طه و احزاب رو نگرفتم هنوز نمیدونم بی حوصله شدم حس میکنم نتیجه نداره انرژی ندارم شروع کنم ...

یکی دوروز استراحت کن تفریح کن بعد شروع کن

میخوام نیت کنم واسه اینکه بمیرم

🥴🥴🥴

چرا آخه نا امیدی؟ می دونی کفر هست؟ 

می دونی کافز تو اون دنیام آرامش نداره؟ چرا برا حل مشکلاتت دعا نمی کنی داری برا پاک کردن صورت مساله دعا می کنی 

🥴🥴🥴 چرا آخه نا امیدی؟ می دونی کفر هست؟  می دونی کافز تو اون دنیام آرامش نداره؟ چرا برا حل ...

کی گفته خدا و اون دنیایی وجود داره؟میخوام بمیرم دیگ نباشم.مشکلاتمم غیر قابل حل

مگه بمیرم و زنده بشم ،که باز آدم قبلی بشم ....