2777
2789
عنوان

احساسمو بهش بگم دختر به پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 25 پست
من خودمم شرایط شمارو داشتم نگفتم بهش اونم معلومه که علاقه ای نداره بهم چون حرکتی نکرد... شمام به نظ ...

چرا خیلی باهام تماس میگیره ازم خیلی تعریف میکنه و میگه خیلی براش مهمم 

اگ بش بگی ممکنه ازت سواستفاده کنه یجوری بش بفهمون ک خودش بت بگه...

واقعا منم دلم میخواد خودش بهم بیاد بگه اونم همش فیر مستقیمع نمیفهمم منظور بعضی رفتارهاش چیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خیلی باهام تماس میگیره ازم خیلی تعریف میکنه و میگه خیلی براش مهمم 

خب پس بهت ابرار علاقه کرده دیگه وقتی براش مهمی یعنی دوستت داره

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

مستقیم نگو جون ممکنه حسی که فک میکنی اون نسبت به تو داره اشتباه باشه ی کاری کن بفهمه مثلا اگر کاری برات انجام داد بگو مرسی شما برای من با ارزشید دیگه اگر سر زبون داشته باشی بلدی 

واقعا منم دلم میخواد خودش بهم بیاد بگه اونم همش فیر مستقیمع نمیفهمم منظور بعضی رفتارهاش چیه 

بگووخودتوراحت کن حسم میگه اونم دوستت داره

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
خب پس بهت ابرار علاقه کرده دیگه وقتی براش مهمی یعنی دوستت داره

ولی باز غیر مستقیمه بعضی از حرفا و کاراش یهویی وسط یه بحثی در قالب شوخی هاش انگار احساساتشو میخواد بگه نمیدونم واقعا چرا اینطوریه و صاف نمیاد درست بگه 

بگووخودتوراحت کن حسم میگه اونم دوستت داره

خودم واقعا دلم میخواد بگم فوقش اگه گفت نمیخواد هم باز همکار میمونیم لااقل راحت میشم و میدونم اونم حسی داره و نمیدونم شرایطشو نداره یا چی که درست بهم نمیگه 

چرا گذشت دی بود ☹️

خب تبریک نگفتی؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
اگه رفتم بهش بگم چجوری سر صحبت رو باز کنم 😖

اصلا نگو محیط کار خودتو خراب نکن

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.