2777
2789
ویییی من ۲۸ میرم اینم یهو طلبید🥺

برا منم یهویی شد ☺

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره وقتی بوده که نمیخواستم برم. خیلی واسه خودم جالب و عجیب بود من تا اون موقع مشهد نرفته بودم دلم میخواست حتی دعا می کردم ولی شرایطشو نداشتم از نظر تایمی که برم یادمه یه شب قبل خواب گریه ام گرفت دردو دل کردم  توی ذهنم با یه شهیدی گقتم من هوس زیارت مشهد کردم با چشم تر خوابم برد فرداش با صدای زنگ خونه بیدار شدم دیدم خالم اومده میگه فلانی کاروان مشهد داده میرین با هم بریم خواهرو مادرم موافق بودن ولی من کار داشتم نمیشد برم شب آخر که یک کلام آخرین مهلتشون بود واسه کاروان پول واریز کنن خواهرم موقع واریز هر کاری کرده بود عابر عمل نکرده بود حتی یه عابر دیگه رفته بود ولی نتونسته بود پول واریز کنه فرداش مشکل کار من حل شد زنگ زدیم کاروان گفت مشکل جا نداریم قسمت شماست ظاهرا و سه تایی رفتیم مشهد جالبش اینجاست همون خالم که باعث رفتنمون شد خودش نتونست بره ظاهرا فرشته سفرمون بود فقط 

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
من خودم یدونش رفته بودم مادرمو راهی کنم بره مشهد یهو خودمم رفتم فک کنید هیچی نبرده بودم حتی ی چادر آ ...

ماهم می‌خواستیم بریم مشهد دو نفر خودمون بودیم ۳نفر مادرشوهرم و خواهر شوهر و برادر شوهر مجردم بودن که ۱۰/۱۲ساله بودن اون موقع بعد شوهرم گفت بذار کوپه ۶نفره بگیرم راحت باشیم دیگه ما ۵نفر بودیم خلاصه رفتیم و سوار قطار شدیم دیدیم چقدر کوپه بزرگ و جامون بازه شوهرم گفت کاش یکی رو هم می‌آوردیم با خودمون بعد یهو گفتیم بذار به یکی از خواهر شوهرام که همسن خودم بود زنگ بزنیم بیاد زنگ زدیم گفتیم سریع یه دست لباس بردار و زود خودت و برسون به قطار خلاصه نیم ساعت نشد سریع شوهرش آورد رسوند دم قطار همین که رسید قطار حرکت کرد خیییلی عجیب بود برامون اینکه همین که سوار شد قطار حرکت کرد اینکه اینجوری امام رضا طلبیدش بنده خدا خودش هم شوکه شد تا برسیم باور نمی‌کرد 

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
عزیزززم انشاالله ک بازم بری هنوز حرم حضرت ابوالفضل درحاا تعمییر یا درس شد

خیلی ممنونم ان شاءالله 

فعلا هنوز درحال تعمیر

_وَ إنّي أحَبَّکَ أَکْثَرُ اِتِّسٰاعَاً مِنَ السَّمٰاءِ🌱
التماس دعا دارم عزیزم بگو آقا ۲۸ منو با بچم بطلب 

انشاءالله عزیزم 

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 
چقد الان دلم خواست. فردا شب دو نفر از اقوام دارن میرن مشهد. خوشبحالشون😊

انشاالله قسمت خودت باش پاشوالان ی نماز امام جواد بخون  امام رصارو قسم بده ب تک بچش بگو بطلب زود زود بری پیشش مطمئن باش ب دوماه نمیکش میری

مامان دوقلوها🦋