2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنلاین باش مثل سابق... اگه پیام داد دو روز بعد سین کن... اگه اهل عکس گذاشتن از خودتی برای پروفایلت عکسهایی بذار که انگار خیلی شادی و همش به گردش و تفریح هستی. اگه عکس خودتو نمیذاری بازم سعی کن عکس پروفایل شاد بذار..  

آنلاین باش مثل سابق... اگه پیام داد دو روز بعد سین کن... اگه اهل عکس گذاشتن از خودتی برای پروفایلت ع ...

اخه طرفم ازون مدلاس ک بدتر از خودمه سین نکنم جواب ندم قهر میکنه تا قیامت و این بدتر باعث میشه ازم دور شه

میخوام یکار کنم تشنه دیدن من بشه

اخه طرفم ازون مدلاس ک بدتر از خودمه سین نکنم جواب ندم قهر میکنه تا قیامت و این بدتر باعث میشه ازم دو ...

خب راستشو بخوای همچین آدمی تا ابد فقط زجرت میده. اما بذار قهر کنه.. فقط نذار بفهمه برات خیلی مهمه یا با قهر کردنش خیلی غمگین میشی.. نذار بفهمه چقدر روش حساسی.. چون اگه بفهمه با شدت بیشتری به کارهاش ادامه میده

اره واقعا کافیه بفهمن  همچین سو استفاده میکنن قدرت نمایی میکنن

صبر آدمها یه جا تموم میشه اونجاست که شروع به تغییر میکنن. الانم شروع خوبیه برات که با یه تغییر رویه توی رفتارت حسابی سورپرازش کنی و لذتشو ببری و احساس کنی این بار اونه که توی مشت توعه...

صبر آدمها یه جا تموم میشه اونجاست که شروع به تغییر میکنن. الانم شروع خوبیه برات که با یه تغییر رویه ...

افرینننننننن

فقط دوس دارم اونم حس منو داشتع باشه

میخوام تشنه دوتا کلمه محبت امیز بشه

عین خودم

خودمو ازش محروم میکنم 

صبر آدمها یه جا تموم میشه اونجاست که شروع به تغییر میکنن. الانم شروع خوبیه برات که با یه تغییر رویه ...

اخه یه بدبختی هم دارم ک من تیرماهی ب شدت احساسی با یه بهمنی به شدت یبس و ازخودراضی تو رابطه ام

اصلا هرجا از رابطه تیز و بهمن میخونم نوشتن باهم ب مشکل برمیخورن خیلی اختلاف زیاد دارن