2777
2789
عنوان

بویین بیاییین. 😍فقط اونایی که خاصن😉🧚🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 25 پست
معلومه ستارت گرمه😍 برا من کاری کرده با اینکه چند ماه ندیدمش   نمیتونم حتی جواب سلام کسی رو ب ...

تغییر خوب خوبه دگ اونم بهتر شده؟

چی گرمه؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تغییر خوب خوبه دگ اونم بهتر شده؟  چی گرمه؟

ستاره ی بختت این ک هرکس میاد سمتت وفادار میمونه. 

اون هنوز نه تغییری نکرده اما میدونم کسی تو زندگیش نیست. ولی یه ری کارارو قول داده انجام بده هنوز نداده. ولی من همه زندگیم شده اون. 

ایجانم😍😍😍بسلامتی گلم. چیکار کردی عاشقت موند. هرچی میخواست انجام میدادی؟ 

قربونت برم💜ن بابا ما از بچگی همو دوست داشتیم🙈اتفاقا هرچی من میخواستم اون انجام میداد😁

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
قربونت برم💜ن بابا ما از بچگی همو دوست داشتیم🙈اتفاقا هرچی من میخواستم اون انجام میداد😁

خوندم داستانتون رو ایشالله تا اخر عمر کنار هم خوشبختین بنظرم سنتون هم کمه. ما دیگه پیر شدیم من  30دارم اون  31💔😍💔

خوندم داستانتون رو ایشالله تا اخر عمر کنار هم خوشبختین بنظرم سنتون هم کمه. ما دیگه پیر شدیم من  ...

انشالله..مرسی عزیزدلم🧡۲۲سالمونه

ن بابا پیر کجا بوده😶

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
انشالله..مرسی عزیزدلم🧡۲۲سالمونه ن بابا پیر کجا بوده😶

برای منم دعا کن هر چی صلاحمه قسمتم بشه. منم عشق بچگیمه اما بهم نمیگفتیم رابطه نداشتیم. بعد 15سال تازه 6ماهه همو پیدا کردیمو اعتراف کردیم. ولی همش نگرانم