2777
2789

سلام من اولین باره اینطوری شدم روزاول پریودم لک دیدم بعد قطع شد الان ۵ روزه میگذره ونشدم بی بی چک زدم یه ساعت پیش منفی بود میگن باید صبح بزارم ؟

ازچیه حالم خیلی بده حالت تهوع دارم چن روزه اشتهاندارم ازکی برم دکتر 

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

حالاتت به حاملگی و عفونت میخوره

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا 

بچه میخوای؟

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
ینی میگی حامله ام؟

اگه بی بی چک قطره چکونی زدی ک منفی شده پس مطمعن باش حامله نیستی ولی اگه نواری باشه اشتباه میگه

دل دردات و حالت هات با ماه های دیگه عادتت فرق داره؟

حالت تهوع دارم اینبار ۵ روزه اصلاانگار نه انگار ک میخام پریود شم هیچ حالی نداشتم ولی الان یکم زیر دلم تیر میکشه 

اگه بی بی چک قطره چکونی زدی ک منفی شده پس مطمعن باش حامله نیستی ولی اگه نواری باشه اشتباه میگه

ای وای قطه چکونی چطوریه؟ فکر کنم نواری بود آره