2777
2789
عنوان

دختر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 93 پست
زود نیست گلم. باور کن هر پسر و دختر عاقلی تو این شرایط باید هر چه زودتر ازدواج کنن البته ازدواج صحیح ...

اره کاش دختر داشتیم اطرافمون. خیلی پسر خوبیه. اینقد زنا رو درک میکنه. تازه اشپزی ام بلده😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش میکرد. اخه تو خونه تنهاس ب پدر مادرم میگه برام زن بگیرین من تنهام. در کلا خیلی زن دوسته 

خب گلم میگی سمت روابط غیر متعارف و دوستی نمیره شرایطشو داره عقلشو داره میخاد ازدواج کنه بخاطر نیاز ها ی عاطفیش 

اگه خدایی نکرده خطایی و گناهی مرتکب بشه اونایی مقصر هستن پیش خدا که  به این جون کمک نکردن ازدواج کنه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

اره کاش دختر داشتیم اطرافمون. خیلی پسر خوبیه. اینقد زنا رو درک میکنه. تازه اشپزی ام بلده😂

کاری از دستم برنمیاد شیراز هستم وگرنه دختر خوب سراغ داشتم☺️

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

از کجا😅

خب همون شرکتی که میگی کارمیکنه یا بایکی دوست بشه یا دوروبرتون فامیل دوست اشنا

البته اینم بگم اگه از لحاظ مالی اوکی هست زن بگیره که بعدن مشکلی پیش نیاد

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
خب گلم میگی سمت روابط غیر متعارف و دوستی نمیره شرایطشو داره عقلشو داره میخاد ازدواج کنه بخاطر نیاز ه ...

اره خودشم همینو میگه. میگه من زن بگیرم زنم میشه هم رفیقم هم زندگیم چون ن اهل دوده نه رفیق بازی سرش و کارشه

اره خودشم همینو میگه. میگه من زن بگیرم زنم میشه هم رفیقم هم زندگیم چون ن اهل دوده نه رفیق بازی سرش و ...

اره من چون خودمم همینجوری هستم متوجه منظورشون هستم