2777
2789

دیروز کل سرمایه من از طریق سایت والکس هک شد وقتی به والکس بیام میدم میگه این یک نفر بوده مشابه من سایت زده و سرمایتون رو هک کرده.من میگم اگر اینطوره چرا مدیر والکس اطلاع به فتا نداده.؟؟؟و اینکه دیزوز فتا بودم کلی سرمایشون هک شده بود وظیفه دونستم به شما اطلاع بدم

ای واای چقد بوده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بارها در همین سایت خطرات ارز دیجیتال رو گوشزد کردم متاسفانه گوش شنوایی وجود نداره

اخه اصلا اینقدر مشابه بود متوجه نشدم.به بدبختی سرمایمو جمع کرده بودم مدیر صرافی والکس با اینکه اطلاع داشته هیچ اقدامی نمیکنه

اخه اصلا اینقدر مشابه بود متوجه نشدم.به بدبختی سرمایمو جمع کرده بودم مدیر صرافی والکس با اینکه اطلاع ...

دهها خطر برای ارز دیجیتال وجود داره که در پستهای مختلف گفتم یک سرشماری کنید ببینید در این بازار چند درصد سود کردند و چنددرصد ضرر

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
منظورتون رو متوجه نمیشم یعنی میگید کلا کلکه؟فعلا که همه همه تو ضررن

نه اصلا بحث کلک نیست  مسایل دیگه وجود داره مه باعث ضرر  میشه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم

من خودم عضو صرافی والکس هستم تبلیغ الکی نمیکنم ترید روزانه میکنم هم واریزی داشتم هم برداشتی این مزخرفات چیه میگین والکس دامنه سایتش دات آی ار هست حتی نوبیتکس اینطور نیست و تازگیا در پلیس فتا ثبت شده من که ۲۰ میلیون معامله کردم و برداشتی هایی که انجام دادم بین ۱ ساعت الی ۳ ساعت واریز کردن به صورت شبا حتی از خود بانک هم سریع تر  کسایی هستن ۵۰۰ میلیونی معامله میکنن و برداشتی هم این قدر شایعه نکنین درسته ارز دیجیتال کلاهبرداری زیاده دیگه اینقدر ها هم زیاد نیست این همه دلار و... در ایران و سایر کشورها خرید و فروش میشه یعنی اینها همه الکین و ما فقط جهان سویم 

از نظر شرعی هم خیلی از علما خرید و فروش ارز دیجیتال را مشکوک و شبهه ناک اعلام کردند چون منبع آن مشخص نیست  و ممکنه پولشویی و قمار صورت گرفته باشه حالا واقعا چرا ما باید مال شبهه ناک و مشکوک را وارد زندگیمون بکنیم؟واقعا نمیدونیم منبع این سودها کجاست و چه عملیاتی روی پول انجام میشه

من خودم عضو صرافی والکس هستم تبلیغ الکی نمیکنم ترید روزانه میکنم هم واریزی داشتم هم برداشتی این مزخر ...

سلام ممکنه درباره ارز دیجیتال راهنماییم کنین خیلی دوست دارم اطلاعات داشته باشم و ترید انجام بدم ولی هیچ جا اطلاعات کاملی ندیدم

من خودم عضو صرافی والکس هستم تبلیغ الکی نمیکنم ترید روزانه میکنم هم واریزی داشتم هم برداشتی این مزخر ...

سلام میشه لطفا راهنمایی کنید الان کدوم ارز دیجیتال تو والکس خوبه بخرم