2777
2789
عنوان

اگه غیرت داری

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 32 پست
بله

زنده باشید بزرگوار 

فرمایشتون کاملا متین و قابل احترام 

هستند کاربران مردی که با جنسیت زن وارد می‌شوند 

و به نقل شما درخواست میدن و خانم ها هم بدون آگاهی می‌پذیرند 

اما چرا وقتی متوجه چنین برخوردهایی یا اتفاقاتی هستند بازم درخواست های بعدی رو پذیرا هستند دال بر کسب تجربه 

جسارت به شخص شما نیست کلی عرض میکنم 

خب این همه کاربر این همه درخواست رد و بدل میشه چرا باید به دام شخصی بیفتند که هیچ شناختی ازش ندارند 

✔️ آقا هستم✔️ متاهل✔️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل من باش، من اصلا نمیدونم کدم کاربر مرده. چون دیر دیر میام سایت. تو هم زیاد نیا. 

نه بابا به من نیست در کل گفتم یه ادم از همه طرف ضربه خوده حقش نیست تو مجازیم ضربه بخوره

اول اینکه! همه اونایی که این رفتار میکنند بیمارن و قصد و نیت دارن!

تعداد زیادیشونو تو سایت دیدم...

ودو اینکه درخواست هرکس رو قبول نکنین

من خودم به راحتی متوجه جنسیت طرف مقابلم میشم ولی درکل میگم حواستون جمع کنین یا تشخیص بدین یا اصلا درخواست قبول نکنین

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
اول اینکه! همه اونایی که این رفتار میکنند بیمارن و قصد و نیت دارن! تعداد زیادیشونو تو سایت دیدم... ...

عزیز منم همینو گفتم شاید یکی به غیرتش بربخوره وارد هر بحثی نشه

عزیز منم همینو گفتم شاید یکی به غیرتش بربخوره وارد هر بحثی نشه

بنطرت اگه چنین افرادی غیرت داشتن اصلا همچین کاری میکردن😂😂😂

من خیلی از کاربرا رو میشناسم که شددیا میخوره به نحوه چتشون که آقا باشن ولی خب...

و اینکه ای اخریا حالا تعلیقم شد یه اقایی با کاربری خانم  دنبال خانمای مطلقه میگشت بعد درد و دل  میرفت تو فاز اشنایی😐

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

شت 😑 کی اینکارو میکنه🤦

البته کسی که اطلاعات دروغ میزنه ازش بعید نیست🤦

اینارو گذارش بدید تا تعلق بشن 

بالاخره بین نر بودن و مرد بودن یه فرقایی هست

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است