2777
2789
عنوان

سوال دارم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 19 پست
سلام عزیزم  ببخشید من از این چیزایی که گفتی چیزی نمیدونم ولی میشه به این سوالم جواب بدی؟  ...

سلام عزیزم🙂💜

شب خوش🙂💜

بله حتما تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم🙂💜چرا که نه🙂💜

هر وقت هم که کلا سوال داشتید میتونید ازم بپرسید خوشحال میشم کمکتون کنم🙂💜

برای انتخاب رشته استرس نداشته باشید😁💜

هر چند که میدونم نمیشه چون من خودمم خیلی آدم استرسی هستم و کل نهم استرس داشتم😂

ولی خداروشکر تونستم که با موفقیت پشت سر بذارم😎

ان شاالله که دختر شما هم بتونن با بهترین نمرات و بهترین معدل وارد رشته مورد علاقشون بشن😘

عزیزم در رابطه با نمره پرسیدید باید بگم که نمرات هر سال و همینطور معدل هر سه سال مهم هستند در واقع اینطور نیست که فقط نهم مهم باشه و هفتم هشتم نهم هر سه ارزشمند و مهم هستند و برای ورود به هر رشته باید نمرات برخی دروس بالا باشه مثلا رشته تجربی نمره علوم و ریاضی خیلی مهمه هر چند باید بگم که تمام دروس مهم هستند و دانش آموزان باید به همه دروس توجه کنن چون در سال های آینده به اطلاعات الانشون احتیاج پیدا میکنن و تو دوره دوم اطلاعات سه سال قبل کامل و کامل تر میشه😁💜

و اینکه نمیشه گفت باید دانش آموز چند بشه که بتونه ورود پیدا کنه من خب شناختی از دخترتون ندارم ولی به طور کلی از کارنامه های هفتم و هشتم مشخصه که درسشون چطوره اگر نمرات بالایی میگیرن و معدل و نمرات خوبی داشتن قطعا میتونن وارد بشن و فقط نهم مهم نیست همش مهمه هر سه سال و اینکه من به عنوان کسی که پارسال شرایط دخترتون رو داشتم باید بگم که اگر ایشون معدلشون تو این سه سال زیر ۱۹ شده پیشنهاد میکنم وارد رشته تجربی نشن چون این رشته واقعا رشته سختی هست و فقط کسایی میتونن اینو عمیق حس کنن که مثل من تجربی باشن واقعا شرایط دبیرستان دوره دوم و رشته تجربی با سال های قبل فرق میکنه و اینکه من خودم هفتم هشتم نهم معدلم زیر ۱۹ نبود همیشه ۱۹/۷۵ و ۱۹/۵۰ و اینطوریا بودم نمراتم هم زیر ۱۸ نداشتم پارسالم امتحان نهایی ها رو خیلی خوب دادم و هدایت تحصیلی هم اومد تمام رشته ها رو میتونستم برم😀

و اینکه هدایت تحصیلی نتیجه اش بر اساس معدل و نمرات هر سه ساله که عملیاتی انجام میدن روش تهش مثلا میگن ۱۴ این ۱۴ یعنی نتیجه اون محاسباتشون بشه ۱۴ مثلا ولی در کل اگه نمره بالا و معدل بالا دارن بیان همکلاسی هام هم اصلا زیر معدل ۱۹ تو مدرسمون نداریم سطح مدرسه بالا هست ولی معمولا برخی مدارس با معدل ۱۸ و خورده ای هم مینویسن بستگی به سطح مدرسه داره شاید با معدل پایین بشه رفت ولی ارزش نداره هر چی نمره و معدل بیشتر باشه بهتر از پسش بر میاد🙏💜

ببخشید طولانی شد😘بازم سوالی داشتین ازم بپرسین😘

نمره ی ریاضی و علوم باید بالای ۱۴ باشه معدل هم فک کنم بالای هفده

فکر نکنم اینطوری باشه😬برای ما که پارسال اینطوری نبود👀

آخه نمره ۱۳ و ۱۴ کسی بگیره فایده نداره بیاد تجربی😬

و اگه اینطوری نمره بگیره اصلا هدایت تحصیلی که میاد براش اولویت خوب نمیزنه🤕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فکر نکنم اینطوری باشه😬برای ما که پارسال اینطوری نبود👀 آخه نمره ۱۳ و ۱۴ کسی بگیره فایده نداره بیاد ...

چرا میتونه بیاد من خودم از آشناهامون دیدم ک اومدن مدارس خوب ک نه مدارس عادی قبولشون میکنن

ای وای🙁چه بد🙁آخه موازنه خیلی مهمه هر طور شده باید یاد بگیریم🙁

اشکال نداره چند تا فیلم آموزشی ببینی و تکرارو تمرین داشته باشی یاد میگیری

موازنه خیلی مهمه سعی کن همین الان درست یادش بگیری وگرنه توی شیمی یازدهم و دوازدهم لنگ میزنی