2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من حس ششم قوی ولی در رابطه با خودم مثلا تو دلم به چیزی بیافتع همون میشه بقیه هم تا حدودی 😅😂

خوش بحالت ،حالا یه نظزی بنداز ببین درمورد من جی میگه ایا این ماه با مرد رویاهام اشنا میشم 😂😂

عزیزم  بنظرت اون شخصی ک باهاش ازدواج میکنم ادم خوبیه اشناس میشناسمش؟

میگم غریبه اس 

حسی میگم انشالله که خوبه ولی یکم اختلاف نظر دارید همون اول بعدش خوب میشه

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
عزیزم به نطرت اون کاری ک بعد عید گفتین . دولتیه؟

ن فک نکنم یه چیز پشت میزی مثل منشی اینا اومد تو ذهنم😅❤ البته حس منه دیگ

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊
وضع شغلی بابام خوب میشه

اره اما زمان میبره صبر داشته باشید خدا درست ممیکنه 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
اطرافت دوستان نمیدونم فامیل داری ،دونفر از اونها بهت ضرر میرسونن واذیتت میکنن  تو هم اون ومیدو ...

اجی منم بگو 

امسال دانشگاهم چی میشه دولتی قبول میشم؟

کی ازدواج میکنم؟

چطور آدمیه؟

💚💙💜💛

ممنون میشم بگی

میشه بگید من چند سال دیگه ازدواج میکنم؟؟؟

سه الی چهار سال دیگه شایدم زودتر

اطرافت دوستان نمیدونم فامیل داری ،دونفر از اونها بهت ضرر میرسونن واذیتت میکنن  تو هم اون ومیدو ...

ویژگی هامو میگی؟

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊
بنظرت اون اول عاشق میشه یا من کی باهاش آشنا میشم🌸

تو