2777
2789

یک یا چند تاکانال تل کاریابی دارن  

ولی من ندارم 

اونجا سه شانس داری برای زبان 

کوردی

عربی اینگلیسی شون خوبه 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا منم شنیدم  ی بنده خدایی می‌گفت اونجا طلا گرونه ما میریم اونجا طلا میفروشیم

طلا رو نمیدونم ولی دینار خیلی بالا کشیده اونجا بری کارگری به اندازه یه کارمند اینجا پول میگیری

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
زیاد گرون نیست  بخاطر کم ارزش بودن ریال یکم تفاوت هست

پس این بنده خدا چی میگفت ،گفت ما هرباری که میریم 10.15میلیون سود میکنیم ، بعد بخاطر همین گفتم پیگیر بشم ببینم جریان چیه و اینکه شرایط رفتن به اونجا چطوریه 

طلا رو نمیدونم ولی دینار خیلی بالا کشیده اونجا بری کارگری به اندازه یه کارمند اینجا پول میگیری

الان من از اصفهان بخوام برم اول باید کجا برم؟ مسیرش چطوریه

ویزا و پاسپورت هم میخواد

پس این بنده خدا چی میگفت ،گفت ما هرباری که میریم 10.15میلیون سود میکنیم ، بعد بخاطر همین گفتم پیگیر ...

شنیدن کی بود مانند دیدن 

اگه اینطوری بود من خودم انجام میدادم 

زیاد به حرف این و اون گوش نده 

شنیدن کی بود مانند دیدن  اگه اینطوری بود من خودم انجام میدادم  زیاد به حرف این و اون گوش ...

آخه خیلی مطمعن می‌گفت روی هر انس طلا 15میلیون بیشتره 

من از کجا میتونم مطمعن شم؟

آخه خیلی مطمعن می‌گفت روی هر انس طلا 15میلیون بیشتره  من از کجا میتونم مطمعن شم؟

اولین بار از شما شنیدم 

من ادمای گرگ زیادی میشناسم که هر ساله چندین بار میرن و میان ولی چنین چیزی نگفتن

اولین بار از شما شنیدم  من ادمای گرگ زیادی میشناسم که هر ساله چندین بار میرن و میان ولی چنین چ ...

خب اون آدمای گرگ نمیان به منو شما بگن دارن چیکار میکنن 

خب اون آدمای گرگ نمیان به منو شما بگن دارن چیکار میکنن 

من خودم تو کار لوازم خانگی و آشپزخانه هستم کم و بیش از کردستان عراق اطلاع دارم

این چیزی که گفتن کاملا اشتباه 

طلا بازار جهانیه و قیمتش جهانی بالا پایین میشه

فرقی نداره با ریال معامله بشه یا دلار

کف قیمت نهایتش یکم بخاطر نوسان بالا پایین میشه نه 15 میلیون 

بازم اگر اصرار دارید میتونید از دوستان دیگری بپرسید

الان من از اصفهان بخوام برم اول باید کجا برم؟ مسیرش چطوریه ویزا و پاسپورت هم میخواد

ویزا نمیخواد 

پاسپورت میخواد دیگه

طرفای ما از مرز باشماق ومرز پیرانشهر میرن 

اتوبوس هم داره از ارومیه  شهرهای دیگه رو نمیدونم 

فک کنم از تهران هم داره

ولی شما اول از کار مطمئن شو بعد به فکر رفتن باش