یسوال داشتم بچه ها چقدبه کارما یا اینکه زمین گرد اعتقاد دارین؟ اینکه میخای ی کاری رو انجام بدی ی کار خیر ی عده حسود مسخره ات میکنن یا بهت استرس میدن یا نمیذارن بعداً میفهمی از حسادت شون بوده میسپاری به قانون کارما .. بنظرت همون اندازه کار اونا جواب میگیرین یا بیشتر تا حالا دیدین با چشماتون ...؟
نمیدونم اما واقعا نمیبخشم ...یسری آدما رو من به اهدافش رسیدم چون دلم با خدا بود به همه چیزهایی که میخاستم خدا واسم رسوند بعدا فهمیدم از حسادت شون بوده اما میسپارم به خدای بالا سرم
اگر امیدت به خدا باشه و ایمانت به اینکه پاداش نهایی دست خداست نه بنده خداست و اینکه تو فقط برای خوب بودن اینکارارو میکنی نه پاداش الهی قطعا له نمیشی😄
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
اگر امیدت به خدا باشه و ایمانت به اینکه پاداش نهایی دست خداست نه بنده خداست و اینکه تو فقط برای خوب ...
همه حرفاتون صحیح و زیباس . اما مشکلات زندگی و آدمایی که اذیتت کردن نه خدا شناس بودن نه وجدان داشتن فقط خودشون بودن و ادعاشون و اذیت عاشون میخام بدونم خدا اینا رو میبینه ؟ جوابشون میده یا نه ؟
همه حرفاتون صحیح و زیباس . اما مشکلات زندگی و آدمایی که اذیتت کردن نه خدا شناس بودن نه وجدان داشتن ف ...
همین دیگه کنج دلی من همین!
ببین خدا چه شما اه بکشی چه نکشی پاداش یا مجازاتشو میده حق هیچکس ضایع نمیشه! مگه نه اینکه خدایی که افریدتت عادله؟!!!!
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...