2777
2789
عنوان

کارما♋♻️

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 26 پست

نمیدونم اما واقعا نمیبخشم ...یسری آدما رو من به اهدافش رسیدم چون دلم با خدا بود به همه چیزهایی که میخاستم خدا واسم رسوند بعدا فهمیدم از حسادت شون بوده اما میسپارم به خدای بالا سرم

من خودم کسیم که هرکس اذیت یا ناراحتم کنه به۲۴یاعت نکشیده خداجوابشو میده قانون کارما کاملا واقعیه وه ...

برا منم دعا کن بگو‌جوابشون بده تورو خدا خیلی خسته ام😭😔وقتایی که میبینم بلا سرم آوردن اما برعکس ناامید میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه...اینطور بود خوب نیست...من نمیدونم قانون کارما چیه...اما میدونم روح لطفیت انسانیت حتی اگه بهش بدی ...

عزیزم خیلی لطیف بودم انقد لطیف که لهم ‌‌‌‌‌‌کردن

عزیزم خیلی لطیف بودم انقد لطیف که لهم ‌‌‌‌‌‌کردن

اگر امیدت به خدا باشه و ایمانت به اینکه پاداش نهایی دست خداست نه بنده خداست و اینکه تو فقط برای خوب بودن اینکارارو میکنی نه پاداش الهی قطعا له نمیشی😄

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
اگر امیدت به خدا باشه و ایمانت به اینکه پاداش نهایی دست خداست نه بنده خداست و اینکه تو فقط برای خوب ...

همه حرفاتون صحیح و زیباس . اما مشکلات زندگی و آدمایی که اذیتت کردن نه خدا شناس بودن نه وجدان داشتن فقط خودشون بودن و ادعاشون و اذیت عاشون میخام بدونم خدا اینا رو میبینه ؟ جوابشون میده یا نه ؟ 

همه حرفاتون صحیح و زیباس . اما مشکلات زندگی و آدمایی که اذیتت کردن نه خدا شناس بودن نه وجدان داشتن ف ...

همین دیگه  کنج دلی من همین!

ببین خدا چه شما اه بکشی چه نکشی پاداش یا مجازاتشو میده حق هیچکس ضایع نمیشه! مگه نه اینکه خدایی که افریدتت عادله؟!!!!

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
کارما رو نمی دونم ولی به انتقام الهی اعتقاد دارم خدا تقاص مظلوم رو از ظالم میگیره حتی اگر مظلوم کا ...

الهی واقعا همین شه فقط آرزوم شرمنده اعمال شون شن وقتی که خدا سرشون میاره دونه دونه کاراشون یادآوری شه براشون

برا منم دعا کن بگو‌جوابشون بده تورو خدا خیلی خسته ام😭😔وقتایی که میبینم بلا سرم آوردن اما برعکس ناا ...

نگران نباش دنیا جوابشونو میده شکککک نکنننن من دنیارو میشناسممم چون خودم یک روانشناسم

بنام خداوندی که تمام خواسته های مارا میشنود واگر با ذهن خودمان جلویش را نگیریم همه را اجابت میکند.