nahaal_72 مدیر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6868 عنوان كرم پودر خوب | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست سلام كرم پودر مات مخملى با كاور خوب معرفى كنيد با قيمتممنوناز تجربه استفادتون بگيد یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌ 1400/11/06 | 14:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهگذردنیا۷۹ عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 1605 برو کرم پودر داعمی بزن جا اینک هربار کرم پودر بزنی کجا باید زد؟ هزینش چقدره؟ دوامش چقدره؟
nahaal_72 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6868 کجا باید زد؟ هزینش چقدره؟ دوامش چقدره؟ ميگن بعد از يه مدت پوست لكه لكه ميشه من از دكتر پوست پرسيدم گفت نكنيد یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
roshina2002 عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 3650 هرچى كه راضى هستيد مارك و قيمتشم بگيد ممنون دوسه هم خوبه کاورش خواهرم داره عالیه درحد هشتاد نوده حالا شاید گرون شد نمیدونم
madar_yousefam_ عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 353 ضد افتاب کرم پودری؟ رنگ پوست تون چیه؟ نه این ضدآفتابه بی رنگه من رنگ پوستم سبزه روشنهقبلا یک کرم پودر از یک پیجی گرفتم وای عالی بودددد😔حیف تمومش کردم بنظرم پول دستم اومد دوباره سفارش بدم بنام خداوندی که تمام خواسته های مارا میشنود واگر با ذهن خودمان جلویش را نگیریم همه را اجابت میکند.
رهگذردنیا۷۹ عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 1605 نه این ضدآفتابه بی رنگه من رنگ پوستم سبزه روشنه قبلا یک کرم پودر از یک پیجی گرفتم وای عالی بودددد😔 ... خب اسمش چی بود گلم؟ منم پوستم سبزس هر کرمی میزنم بد میشه
madar_yousefam_ عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 353 خب اسمش چی بود گلم؟ منم پوستم سبزس هر کرمی میزنم بد میشه سبزه روشن یا تیره؟ بنام خداوندی که تمام خواسته های مارا میشنود واگر با ذهن خودمان جلویش را نگیریم همه را اجابت میکند.
madar_yousefam_ عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 353 متوسط نه تیره نه روشن روشن آها والا کرم پودری که من گرفتم اسمش لوکسیوری کوین بود بنام خداوندی که تمام خواسته های مارا میشنود واگر با ذهن خودمان جلویش را نگیریم همه را اجابت میکند.