2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

• دیدن مار دوسری که در خواب به شما حمله می‌کند نشانه این است که شما نباید بیش از حد مراقب دیگران باشید تا جاییکه از زندگی خود غافل شوید. هر شخص زندگی خودش را دارد و می‌تواند راه خود را انخاب کند. شما نیز بدون نگرانی درباره زندگی دیگران، به زندگی خود بپردازید.
  • اگر در خواب ببینید که مار دوسری شما را تعقیب می‌کند نشان دهنده تجربه‌ای است که در گذشته در ارتباط با آن داشته‌اید. برای یک بار هم که شده بپذیرید چه اتفاقی افتاده و بر ترس خود غلبه کنید تا این کابوس برای همیشه تمام شود.
  • تعبیر خواب مار دوسر نه تنها نشانه‌ای از زمان حال است بلکه به گذشته و آینده نیز اشاره دارد.همچنین ماری که دو و یا بیشتر از دو سر دارد سمبل عقل، فریب و وسوسه است. 
  • تو نت سرچ کنین 
دیدن مار دوسری که در خواب به شما حمله می‌کند نشانه این است که شما نباید بیش از حد مراقب دیگران باشید ...

من باخواهرم سر ی مسئله حیثیتی ومهم۶ماهه قهرم نزدیک عروسیشه الان واون قضیه برام روشن نشده ...

از خواهرم نفرت دارم ولی میخواستم امروز زنگش بزنم ی بار دیگه واضح حقیقت بگه...بنظرت زنگ نزنم؟

لطفا لایکدنکنید دوستای عزیزم 💓💓🙏🙏
عزیزم به معنی سرکوب شدن مشکلات زندگی هست  و نمیخوام بترسی ولی اغلب به معنی یه هشدار هست بیش ...

من باخواهرم سر ی مسئله حیثیتی ومهم۶ماهه قهرم نزدیک عروسیشه الان واون قضیه برام روشن نشده ...

از خواهرم نفرت دارم ولی میخواستم امروز زنگش بزنم ی بار دیگه واضح حقیقت بگه...بنظرت زنگ نزنم

ممکنه خوابم مربوط به این باشه؟

من باخواهرم سر ی مسئله حیثیتی ومهم۶ماهه قهرم نزدیک عروسیشه الان واون قضیه برام روشن نشده ... از خوا ...

نمیدونم راستش/ولی وقت خوبی نیست الان ک باز اون حرفا رو بازگو کنین /چون نزدیک ب عروسیشه الان فکرش درگیره ممکنه اوضاع بد تر بشه

نمیدونم راستش/ولی وقت خوبی نیست الان ک باز اون حرفا رو بازگو کنین /چون نزدیک ب عروسیشه الان فکرش درگ ...

بنظرم بابت این قضیه زنگ نزنین ولی خب اگه قراره اشتی کنید خب چ بهتره ک زنگ بزنین

من باخواهرم سر ی مسئله حیثیتی ومهم۶ماهه قهرم نزدیک عروسیشه الان واون قضیه برام روشن نشده ... از خوا ...

ببین هیچ جا از مار به عنوان بد یاد نشده یا اشاره به سرکوب شدن مشکلات هست یا ممکنه هشداری رو از آینده یا گذشته اگه کاری کردی بهت بخواد بده ولی به معنی شومی نیست 

بنظرم زنگ بزن شاید یه نشونه باشه تا باهم آشتی کنید

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
ببین هیچ جا از مار به عنوان بد یاد نشده یا اشاره به سرکوب شدن مشکلات هست یا ممکنه هشداری رو از آینده ...

مسئله طوری نیس ک بشه اشتی کرد اون به شوهرم تهمت زد نظر داره بااینکه ازش پرسیدم شوهرمن بهت دست زده نگاه خیره کرده یهت پیشنهاد داده میگه نه ولی حس خوبی ندارم بهش شوهرم منم موقع طلاقش اشتیشون میداد باشوهرش ونصیحتشون میکرد شوهر ابجیم همش زنگ میزد بیا اشتی بده و...اخر سر ک شوهرم ولشون کرد خودشون اشتی کردن وگفتن شوهرمن قصد تخریب زندگیشون داشته ونظر ب زن من داشته وابجیمم تایید کرده واین جریان خانواده شوهر اون فهمیدن وباجناقا واسه هم خط نشون دعوایی کشیدن...😔😔

ببین هیچ جا از مار به عنوان بد یاد نشده یا اشاره به سرکوب شدن مشکلات هست یا ممکنه هشداری رو از آینده ...

البته شوهرمنم توی کاراش واقعا خیلی دخالت کرد حتی خودم به شوهرم میگفتم دخالت نکن اون میگف نه گناه دارن میبزدشون پیش هم توی ماشین ما حرف بزنن سنگاشونو وا بکنن...ابجیم میگه شوهرت پیش من از تو درد دل کرده ک زن من بفکرم نیس وقتی مریض میشم و رابطه ماسرده درصورتی ک برعکس ما خیلی گرمیم از همه لحاظ توی زندگیم...وابجیم بدون اطلاع من برده خونه پدرشوهرش ک شهر نزدیکمونه بعد ابجیم گفته اگه بفهمن با شما اومدم فکر بد میکنن شوهرم گفته بگو بااژانس رفتی...این ابجیم توی۱۳سالگیشم همین تهمت ب شوهزم زد شوهرم بزای من تولد میگیره ابجیم میگه حسرت تولد دارم بادوستام شوهرم میگه برات کیک میخرم کلید خونمون میدم برو بادوستات خونمون تولد بگیر زنم نفهمه...ابجیم پیام میده تونظر داری شوهرم گوشی میده من ک چرا این اینجوری میگه...واشتتباه کردم بهت نگفتم این جریان...واقعا موندم ابجی ک این وسطا چیه