2777
2789
عنوان

درست ۲۵روزه که خونه بابامم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 91 پست
ترک اعتیاد شیشه خیلی سخته و اگه طرف اراده نداشته باشه غیر ممکنه بنظرم جدا شیو واسه بچت یه مادر خوب ب ...

😔😔😔منطق اینومیگه 

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گردن نمیگیره خیلی مغروره  از طرفی وکیل خیلی پول میخواد میترسم بیاد دادگاه و حرفامو قبول کنه او ...

مگه حاما وکیل لازمه تو دادگاه؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
وقتی خودشم نمیخواد ترک کنه چه فایده بیخیالش خودتو پیرش نکن 

همون نخواستنش کاروبه اینجاکشوتگند ولی من هنوز نگرانش میشم

مگه حاما وکیل لازمه تو دادگاه؟

اونابهترمیدونن چیکارکنن من هیچی نمیدونم

شوهر من ترامادل مصرف میکنه همش تو خودشه رابطمون سرد شده

واسه منم دوسال پیش ترامادول میخورد گفتم بزار کنار اخرش بدبختمون میکنی که از عیددیدم شیشه دستشه

اونابهترمیدونن چیکارکنن من هیچی نمیدونم

عزیزم تو ی جلسه برو مشاوره رایگان با وکیل.بقیشو خودت انجام بده.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
به نظرم فعلا بمون اونجا بعد چند وقت حرف طلاق رو پیش بکش ببینم میترسه یا نه 

خواهرش گفته اخرهفته میرن باهاش حرف بزنن تااخرهعته منتظرم ببینم چیکارمیکنه اگه نشد اقدام کنم

عزیزم تو ی جلسه برو مشاوره رایگان با وکیل.بقیشو خودت انجام بده.

پیش خیلیا رفتم همش پول گرفتن گفتن اقدام کن برامهریه نفقه ولی خب کار تو دادگاه پیش بردن سخته