2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیزی نمیگیم😂😂

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
بنظر خودم تمیز بودن فرش و سینک و توالت

منم همینطور ولی من تمیزی کاااامل خونه

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

سرامیک ها و میز پذیرایی اولین چیزی که اگه کثیف باشه نظرم جلب میکنه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بو تعفن نده بدو ورود 

پاهات سیاه نشه رو فرش 

دستشویی و ظزفشویی برق بزنه 

چاله چاه جهنم نباشه از سیاهی 

خونه مرتب باشه 

گردگیری کرده باشه 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

خونه بو نده، وسایل سرجاش باشن ریخته پاشیده روسری یور شلوار یور پرت نشده باشه،جارو شده باشه، خاک و غبار نداشته باشه، ظروف تمیز و سری باشن

شلخته هم که تو یه کلمه بخام بگم کل فامیل

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

نمیشه چیز خاصی گفت چون همه چی مهمه!

از فرش بگیر مبل سینک دسشویی 

یه جای خونه کثیف باشه به چشم میاد

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

زنای قدیمی فرش میزدم بالا 😂

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉