2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش میدونه دیگه 19سالشه هاا 🙄🙄🙄

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
از کجا  نوزده کاملم نیست

از نت، یا دوستاش بهش گفتن 

الان بچه ده ساله هم میدونه دختر شما که 19سالشه 🙄

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
عزیزم به نظر خودت با وجود گوشی و امکانات مگه میشه ندونه؟ 

تازه از پارسال بخاطر مدارس خردیم اونم کلی کنترل داشتم روش و دختر منم خیلی سادست 

اصلا یه درصدم که بدونه نیاز نیست من بگم؟  اگه نذونه چی ترو خدا کمکم کنید

تازه از پارسال بخاطر مدارس خردیم اونم کلی کنترل داشتم روش و دختر منم خیلی سادست  اصلا ...

عزیزم حتما خودش خیلی چیزا میدونه اگه باهم مثل دوتا دوستین که خیلی راحت میتونی سر بحث و باهاش باز کنی لازم نیست اینقدر نگران باشی 

گر نگهدار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد ❤️
بزرگ شده دیگه باید بدونه

تو مدرسه دوره راهنمایی تولید مثل رو توضیح میدن دختر شما که الان یا کنکوری یا دانشجو مطمئن باش میدونه قضیه از چه قراره 

گر نگهدار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد ❤️