2777
2789

آلمان

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

حالا الان مهاجرت سخته،خیالت تخت نمیتونه راه به جایی ببره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما که از شرایط زندگیتون خبر نداریم، چطوری نظر بدیم؟ بعدشم مهاجرت به حرف دیگران نیست که. هر کسی باید خودش برای خودش تصمیم بگیره

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
ما که از شرایط زندگیتون خبر نداریم، چطوری نظر بدیم؟ بعدشم مهاجرت به حرف دیگران نیست که. هر کسی باید ...

متوجه ام درست میگی همسرم پزشک عمومی خودم ماما 

من عاشق نی نی ام
خانواده م چی؟؟  پدر .مادر

سالی یه بار تعطیلات ببینشون اگه بری عمرا اصلا دلت بخواد برگردی این همه آدم وابسته تر مهاجرت کردن پدرومادرت هم خوشبختی و موفقیت تورو میخوان اینجا دلیلی برای موندن نداری صد در صد

سالی یه بار تعطیلات ببینشون اگه بری عمرا اصلا دلت بخواد برگردی این همه آدم وابسته تر مهاجرت کردن پدر ...

اره به خدا این همه تلاش تهش بلاتکلیفی 

من عاشق نی نی ام
اگر با شرایط زندگی تو ایران اوکی هستی که هیچی اگر ناراضی هستی بشین فکراتون بکن 

من یه دخترم پدر مادرمم به شدت بهم وابسته هستن البته یه داداش دارم ولی خب ...

من عاشق نی نی ام