2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای من از همه چی حالم بهم پیخوره دو هفته اس عدا نخوردم وقتی هم میخورم بالا میارم 😩 چیز ترش  و ...

عزیزم منم حالت تهوع دارم ولی کمتر از تو . نزار معدت خالی بمونه همیشه یه بیسکوییت خشکی یا آجیل همراهت باشه . منم چیزای شور دوست دارم 😍 انشاالله که نی نیت سالم بیاد تو بغلت

خیلی عوض شدم از اعصابم اصلا سراغی نیست.....کاربر قدیمی ام 

تازه از خواب بیدار شدم مامانم اومده خونم منتظرم مامانم صبحونه بیاره

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

تا ۲ با بچه ها تو خوابگاه گفتیم و خندیدیم درس نخوندیم ۲ خاموشی زدیم بخوابیم یک دیقه خواب ب چشمم نیومد از ۵ بیدارم دارم درس میخونم ۱۰ و نیم امتحان دارم 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
There is GOD💚💚💚 ..
تا ۲ با بچه ها تو خوابگاه گفتیم و خندیدیم درس نخوندیم ۲ خاموشی زدیم بخوابیم یک دیقه خواب ب چشمم نیوم ...

موفق باشی عزیزم

خیلی عوض شدم از اعصابم اصلا سراغی نیست.....کاربر قدیمی ام 
عزیزم منم حالت تهوع دارم ولی کمتر از تو . نزار معدت خالی بمونه همیشه یه بیسکوییت خشکی یا آجیل همراهت ...

مرسی گلم همچنین همین الان ک داستم جوابتو میدادم دوباره بالا اوردم😩 فردا برم دکتر بینم دارویی چیزی بم نمیدن

از ترس زلزله بیدارم،دیروز و پریروز صبح زلزله اومد،میترسم امروزم بیاد.از دیروز که بدنم همچنان می لرزه،امشب فقط توهم زلزله دارم هر لحظه..از مردن زیر آوار خیلی می ترسم😢😢

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹

وای این تاپیک خیانت پربازدید دیدم قلبم درد گرفته حالم بد شده قرص های پروپرانول ام تو ماشین شوهرم رفت سر کار تپش قلب گرفتم حالم بده اصلا بعد دیدنش این چ وضعی شده چرا یه دسته زنها یاد نمیگریند ک درحق همجنسشون این کار نکنند و روی خونه کسی خونه نسازند