2777
2789
عنوان

کیش✈️🏖

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 38 پست

داخل گوگل مپ بزنید میاره 

پارک آبی اوشن هست 

کاریز هست 

کشتی تفریحی برید 

کشتی یونانی 

دیگه پاراسل سواری و...خیلی خوش میگذره 

ساحل مرجان

پارک دلفین اگه بچه کوچیک دارین برید 

آکواریوم کیش

راستی سفر خوش بگذره

در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هتل گلدیس رزرو کردم از علی بابا واسه هفته دیگه ۴شب و ۵روز شد نفری ۳/۷۰۰

خیلی خوبه که من از آژانس پرسیدم خوبه از علی بابا بگیرم منم

برا اصفهانم پرواز داره یا فقط تهران؟

راسی رفتی رستوران شاندیز با کنسرت زنده داره عالیه خیلی خوش میگذره حتما برو 

دیگه جنگ  شبانه رو کشتی اجرا میکنن اونم خیلی خوبه برو 

پاساژام همه برا کن قیمتا بالا بود مث همینجا اما مروارید نسبتا قیمتاش خوب بود

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
با سلام ب سلامتی ک خوش بگذره لباس خیلی معمولی ببر چون آب و هوای الان کیش مثل فصل بهاره و لباس زمست ...

مرسی عزیزم

الان بخوام برم اوشن پارک سردم نمیشه؟و اینکه مانتو تابستونی ببرم یا پاییزه؟

خیلی خوبه که من از آژانس پرسیدم خوبه از علی بابا بگیرم منم برا اصفهانم پرواز داره یا فقط تهران؟ را ...

توام همون تاریخ که من میرم بیا باهم بریم اوشن پارک😂تنها باید برم

خیلی خوبه که من از آژانس پرسیدم خوبه از علی بابا بگیرم منم برا اصفهانم پرواز داره یا فقط تهران؟ را ...

فک کنم داشته باشه دیگه سایتش که معتبره باهاش رفتم سفر بزن alibabaمیاره

مرسی عزیزم الان بخوام برم اوشن پارک سردم نمیشه؟و اینکه مانتو تابستونی ببرم یا پاییزه؟

اوشن پارک آبی هستش و تقریبا آخرای جزیره هستش

نمیدونم ک طبع بدنتون سرده یا گرم هستید

ولی همون پائیزه رو ببرید

بالاخره داخل کیش اکثرا در دریا باد شدید هست و لباس ضخیمتر راحت تری و پارک اووشن هم در فضای بازه و تقریبا خارج محدوده هستش

مرسییی رستوران نمیشناسید که زیادم گرون نباشه؟

ما رستوران خود هتل بودیم بیشتر 

به همین خاطر حقیقتش اسم رستوران با قیمت مناسب تو ذهنم نیست

اما اونجا خیلی گرون میفته لوازم ضروری رو از اینجا با خودتون ببرید و همچنین یه مقدار مثلا میوه آبمیوه بيسکوئيت کرم ضدآفتاب 

خرید هم اونجا به صرفه نیست

در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه   
توام همون تاریخ که من میرم بیا باهم بریم اوشن پارک😂تنها باید برم

وای عزیزم 😅

منم. مث یکی از اونا که اونجاس 

میری کلی دوست پیدا میکنی منم که رفتم گفتم حالا من تنهام 

همه دوتا دوتا اومدن تا رفتم دیدم خیلیا مث من تنهان با یکی دوست شدیم همه بازی دونفرهارو رفتیم

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
وای عزیزم 😅 منم. مث یکی از اونا که اونجاس  میری کلی دوست پیدا میکنی منم که رفتم گفتم حالا من ...

چه خوب درخواست دوستی منو قبول‌میکنی‌راجب کیش سوالامو‌بپرسم