2777
2789
همینجوری دلم گرفته مبا گریه سبک میشم ولی یه هفتس نمیتونم گریه کنم قلبم درد میکنه

کاش منم جات بودم گریه نمیکردم قلبم میگرفت میمردم 

والا 

چیه این زندگی صبخ تا شب درس خوندم قبول شدم حالا هم 

دارم مثل چی درسای دانشگاه رو میخونم 

کع تو 60سالگی به آرزوام برسم😬😬😬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه با چیزای خیلی کوچیک گریم میگرفت الانم دقیقن تو این حالتیم که گفتی ولی نمیاد اون اشک لعنتی😑

منم مث تو شدم قبلا اینجوری نبودم چند قطره اشکم ارومم نمکنه دوس دارم از ته دل زار بزنم قشنگ🤦‍♀️

کاش منم جات بودم گریه نمیکردم قلبم میگرفت میمردم  والا  چیه این زندگی صبخ تا شب درس خوند ...

😔منم خوندم ولی قبول نشدم... ازدواج کردم ... الانم پشت کنکورم ... دارم مثه خر همون درسای تکراری رو میخونم

تیکر هدفم:)
اوهو ۱۰ صفحه حرفو از کجا بیارم 

هر چی تو ذهنت هست بنویس  فحش به دنیا  حرف هایی که دلت می خواد به اون کسی که ناراحتت کرده بگی  درد دل هات   اتفاقات ناراحت کننده زندگیت   کلا هر چی میاد تو ذهنت بنویس   خاطراتی که آزارت می ده!    دست به قلم که بشی خودت تعجب می کنی که چقدر حرف تو دلت هست!! 

حتی شاید هر روز یک سری حرف ها رو لازمه که تکرار کنی@ اشکالی نداره انقدر بنویس تا دیگه نیاد تو ذهنت   کامل تخلیه بشه!!!

هر چی تو ذهنت هست بنویس  فحش به دنیا  حرف هایی که دلت می خواد به اون کسی که ناراحتت کرده ب ...

دفترچه یادداشت گوشیم پره رو کاغذ امتحان میکنم شايد تاثیر داشته باشه ... مرسی از کمکت مهربونم:)

تیکر هدفم:)