2777
2789
عنوان

رنگ پایه مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 29 پست
مبارکه

ممنون نظرتو نگفتی

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
گفتم بهشون من اونجا که تحویل گرفتم پایه ها همش پلاستیک ها پوشیده بود. من فقط پارچه و مدلشو نگاه کرد ...

خوب بگود من اون رنگی میخواستم ...چرا اینو دادین؟....عکسه اون رنگی که مد نظرته رو بفرس

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظر من خوبه

اگ میخوای بگو عوض کنن سلیقه خودته

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
خوب بگود من اون رنگی میخواستم ...چرا اینو دادین؟....عکسه اون رنگی که مد نظرته رو بفرس

ببین من این رنگ چوب رو سفارش دادم با پارچه طوسی

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
ب نظر من خوبه اگ میخوای بگو عوض کنن سلیقه خودته

هر کی دیده میگه قشنگه نمیدونم چرا من فکر میکنم رنگ چوبش بده

ممنون که نظرتو گفتی

هر کی دیده میگه قشنگه نمیدونم چرا من فکر میکنم رنگ چوبش بده ممنون که نظرتو گفتی

بازم هر طور خودت صلاح میدونی

عزیزی🌷

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
ببین من این رنگ چوب رو سفارش دادم با پارچه طوسی

اونایی که اورده برات دل بازن...اینا خیلی تیره هستن...خیلی تیره واسه روحیه خوب نیست اصلا ..بنظرم مبلاات با. اون رنگه چوب بهترن عزیزم مبارکت باشه.. برا جهازته؟

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

بازم هر طور خودت صلاح میدونی عزیزی🌷

فدات🌹

اونایی که اورده برات دل بازن...اینا خیلی تیره هستن...خیلی تیره واسه روحیه خوب نیست اصلا ..بنظرم مبلا ...

آره راست میگی از این جنبه بهش نگاه نکرده بودم

بنظرت میز جلو مبل رو رنگ پایه ها بگیرم خوب میشه؟

گفتم که قشنگه حساس نباش

ببخشید عزیزم دقت نکردم بازم ممنون

اونایی که اورده برات دل بازن...اینا خیلی تیره هستن...خیلی تیره واسه روحیه خوب نیست اصلا ..بنظرم مبلا ...

نه عزیزم ۱۴ ساله ازدواج کردم🥲

آره راست میگی از این جنبه بهش نگاه نکرده بودم بنظرت میز جلو مبل رو رنگ پایه ها بگیرم خوب میشه؟

اره..خوب میشه.عزیزم همون رنگی..   من پایه فلزی دوست دارم با پایه چوبی رنگ.سفید قراره پس فردا مبل بخرم...دوست دارم جلو مبلی هارو فلزی بخرم...........توام جلو مبلی هاتون همون رنگ چوبش بخر مبارکت باشه برا جهازته؟..

اره..خوب میشه.عزیزم همون رنگی..   من پایه فلزی دوست دارم با پایه چوبی رنگ.سفید قراره پس فردا مب ...

بسلامتی ان شاالله

من ۱۴ ساله ازدواج کردم