2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 22 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همیشه فکر میکردم چهره طرف برام مهمه

ولی بایه آدم بسیار باشعور و باخانواده و بافرهنگ ولی سطح مالی متوسط و چهره بد آشناشدم و فهمیدم اخلاق و شعور بالا کاملا میتونه تمام عیوب آدم رو بپوشونه و جذابیت اصلی اونه

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
دوسداری از خودت خوشگلتر  و سرتر باشه فردا پس فردا هوا برش داره خودشو دست بالا بگیره و هی بهت سرکوفت بزنه؟

از لحاظ قیافه هم سطح باشه بهتره

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

دنبال بالاترنبودم اون چیزی که میخواستم رو داره اصل ازدواج هم کفو بودن نه بالاتروپایین تربودن....قیدچیزی رو نزدم.خودشناسی هم خیلی مهمه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2790
2778
2791
2779
2792