لطفا سه تا صلوات برام بفرست و دعا کن به خواستم برسم ممنون🌻🌷اون تاریخیم که زدم کار دارم. فقط ساعت ۶ جوابتون میدم فقط ساعت ۶ پیام بدید چون استرس میگیرم شاید پیام دادید منتظرید😊😅
عزیزان لطفا برا آبجیم دعا بخونین حالش خوب شه بیهوشه سطح هوشیاریش سه و نیمه شمارو بخدا براش دعا بخونین حالم خیلی بده الهی هرچی از خدا میخوایین بهتون بده الهی دلتون شادشه الهی شادیاتون بی پایان شن الهی عزیزانتون سلامت و باشن.
هرکی دعا خوند لطفا لایکم کنه
لطفا بیایین تاپیک صلواتم
واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمیفهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.