2777
2789
عنوان

💎التماس دعا و انرژی مثبت💎

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 55 پست

سلام دوستان عزیزم، شبتون بخیر، الهی... الهی تنتون سالم و دلتون مالامال از شادی های بی پایان باشه.

عزیزای دلم لطفاً با دل پاک و قلب مهربونتون برای حل شدن مشکل همسر @پاییزه00    💎با ذکر یک صلوات، سه مرتبه آیات زیر را قرائت کنید🙏🙏

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ✨

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌸 إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُبِينًا ﴿۱﴾

✨✨✨✨✨

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

منم به شرط لیاقت برای شماصلوات میفرستم🙏

@ساررررر

@زهراشونم۷۹

@محفود  

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام دوستان عزیزم، شبتون بخیر، الهی... الهی تنتون سالم و دلتون مالامال از شادی های بی پایان باشه. ...

خوندم عزیزم 

التماس دعا .تاپیک آخرموبخون واگه میشه واسهخواهرشوهرم دعاکن💚

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم عزیزم  التماس دعا .تاپیک آخرموبخون واگه میشه واسهخواهرشوهرم دعاکن💚

سلام خیلی ممنونم از لطفتون. 

باشه چشم.... ان شاءالله خیرِ🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام خیلی ممنونم از لطفتون.  باشه چشم.... ان شاءالله خیرِ🙏

💚💚💚

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سلام دوستان عزیزم، شبتون بخیر، الهی... الهی تنتون سالم و دلتون مالامال از شادی های بی پایان باشه. ...

سلام عزیزم انجام شد ان شاءالله حاجتروا باشن🌹🌹

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

سلام‌عزیزم خوندم راستی روزتون بخیر از خانم اعتصامی خبر دارین‌چند وقتی منو تو تاپیکهاش صدا نمیرنه نگرانش شدم

سلام خوانده شد الهی ک دلشون شاد و حاجتروابشن.عاقبتتون بخیر

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

سسلام خواهر عزیزم انشاءالله خدا مشکلشون حل کنه اجرتون با خدای مهر

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

سلام آبجی جونم ممنونم عزیزم شبت بخیر و خوشی 

خوندم گلم 💚

ان شاالله که حاجت روا بشن 🙏🙏🙏

التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

سلام ممنون عزیزم چشم خوندم براشون،ان شالله حاجت روا بشن الهی آمین

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

آن شالله

سلام اگر. هموطن خود را دوست دارید این پیام را به او برسانید
هرکسی هر سوالی تو هر زمینه ای داره درسی، پزشکی، کرونا، مذهبی، حقوقی قضایی، موبایل کامپیوتر و... بیاد تو گروه های مشکات رایگان بپرسه  توی تلگرام هست

آیدی شم اینه

@meshkat_group1