2777
2789
عنوان

روز زن....

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 40 پست
😂خب دوست عزیز شوهر شما خوبه میخواد بخره .شوهر مردم بده نمیخواد بخره فرقش یه دنیاس

نمیدونم، به نظرم خیلی از مناسبتها و ارزشها مادی شده، مردا هم هسته میشن دیگه، البته این که یه عده از آقایون بلد نیستن یا کم لطفی میکنن، بخثشون جداست.

God help me to be strong enough not to lie to myself 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین چیزی نداریم  کادو دادن نشانه عشق و محبت و احترامه

عشق و محبت و احترام حسیه، یه کار پایه نه مادی، یه دوستت دارم یه بوسه یه نگاه عاشقانه دنیای آدمو تکون میده

باشه قبول ولی مگه مردای الان حضرت علی رو الگو قرار دادن که این انتظار رو از خانوما داشته باشن؟

قرار نیست چون من خوب نیستم شما هم خوب نباشی

😂 شوهر ایشون حداقل میخواسته ۳۰تومن طلا بخرع نخواسته

اونوقت مامیخوایم نمیخرن 

البته البته شوهرمنم دیروز منو سوپرایز کرد برام ظرف طلا خرید بروتاپیک قبلموببین😎

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
این رو نگو  حضرت زهرا برا همه ست  مسلمان و غیره مسلمان

بله درسته ولی تولد ایشون رو به امام زمان تبریک گفتن مهمتره 

فقط به فکر کادو نباشیم 

هدیه دادن و گرفتن مناسبت نمیخواد رو باید یاد بگیرن 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
نه الزاما، ماها شبیه حضرت زهرا عستیم؟ بعدم بد یا کم بودن دیگران دلیل رشد نکردنه؟

رشد نکردن از نظر شما اینه که مثلا سالی یبار قراره روز تولدی چه می دونم روز زنی کادو بگیری اونم نگیری 😑😑😑...خود حضرت علی هم برای زنش کادو میخریده در حد توانش دیگه ...اون چیزی که شما داری میگی می دونم منظورت چیه خانمی ولی درست بیانش نکردی 

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟  
رشد نکردن از نظر شما اینه که مثلا سالی یبار قراره روز تولدی چه می دونم روز زنی کادو بگیری اونم نگیری ...

شاید جملاتم ناقص بود، منظورم اینه کمتر مادی گرا باشیم، کمتر چشم هم چشمی کنیم، بتونیم مرام و مسلک حضرت زهرا رو تو زندگیمون اجرا کنیم.

شاید جملاتم ناقص بود، منظورم اینه کمتر مادی گرا باشیم، کمتر چشم هم چشمی کنیم، بتونیم مرام و مسلک حضر ...

آره می دونم خواستی اینو بگی😘...درستم میگی ولی مثالت خیلی خوب نبود 😂

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟