2777
2789
عنوان

کسی توبارداری بوده اینجوری؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 40 پست
یبوست هم میاره

شما چی خوردید؟من نخورم ۲۴ساعت باید بالا بیارم و چیزی نمیشه بخورم

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
ممن ک ازغذابدم میادچیکارکنم

منم بدم میومد به اندازه  ۴ تا ۵ قاشق میخوردم اصلا بالا نیاوردم اتفاقی نمی افته جنین از بدنت تغذ شو بدست میاره  سوپ بخور غذای سرخ کردنی معده رو تحریک میکنه کبابی کن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد درصد اینکار نکن نخور عزیزم پنتو پرازول ۲۰ خارجی شو بخور من خوردم  حالت تهوع داشتم  کم م ...

پنتوپرازول۲۰برای حالت تهوع و بالا نیاوردن هستش؟

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
اسید معده رو کم میکنه که تحریک نشه با خوردن غذا 

من خیللللی حالت تهوع دارم و همش بالا میارم حتی۱قطره آب بخورم یا یه لقمه غذا بخورم اما از وقتی قرص میخورم خیلی بهترم

من خیللللی حالت تهوع دارم و همش بالا میارم حتی۱قطره آب بخورم یا یه لقمه غذا بخورم اما از وقتی قرص می ...

غذا کم بخور قرصی که میخوری قوی هست نترس امتحان کن تصمیم با خودت هست 

منم خوردم پدرمو در آورد به خودم فحش می دادم از بس تو اذیت بودم

دور از جونت چرا فحش ؟

غذا کم بخور قرصی که میخوری قوی هست نترس امتحان کن تصمیم با خودت هست 

اوه من از وقتی حامله شدم حتی با قرص غذام خیییلی کم شده اندازه ی بچه کوچیک میتونم بخورم...من البته مشکل معده هم دارم.حالا امشبb۶میخورم ببینم چطوره...ممنونم ک راهنماییم میکنید 

2790
2778
2791
2779
2792