2777
2789
عنوان

خیانت میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 62 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اولا شما تا حالا ندیدیش مجازی عاشقش شدی  ؟  شما عاشق نشدی وابسته شدی زود نمیتونی ولش کنی

بعدشم اون ی پسره‌. هیچ تعهدی ب شما نداره ک حتما باید زنگت بزنه ی ....تا شما ارضا بشی شما فقط ز گوشه ای از زندگی اون هستی ک وقتی بیکار میشه واس اینک حوصلش سر نره برا وقت گذرانی میاد سراغت دلیل نداره برا ی دختر خودشو از کار زندگی بندازه 

روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم
نه فقط میخام بدونم خیانت کردع یانه .دروغ میگه یانه

اون ی پسر آزاده‌ با هرکیم بخاد با اراده خودش میتونه باشه هیچ تعهدی ب شما نداره ک بخاطر شما با کس دیگ ای نباشه 

اولا شما تا حالا ندیدیش مجازی عاشقش شدی  ؟  شما عاشق نشدی وابسته شدی زود نمیتونی ولش کنی ...

دوسش دارم.ازاول گفت که هدفم رل زدن الکی نیست و قصدم ازدواجه و خوشمم نمیاد الکی چندماه ی دختروعلاف خودم کنم و...قصدم ازدواجه چون شرایطشم دارم

اون ی پسر آزاده‌ با هرکیم بخاد با اراده خودش میتونه باشه هیچ تعهدی ب شما نداره ک بخاطر شما با کس دیگ ...

یعنی اینکه بهش گفتم کسی دیگ رودوست داری بهش برخورد؟

دوسش دارم.ازاول گفت که هدفم رل زدن الکی نیست و قصدم ازدواجه و خوشمم نمیاد الکی چندماه ی دختروعلاف خو ...

خخ توهم باور کردی اونا نقطه ضعف دخترارو خوب میدونن قول میدم با چندنفر دیگم هستن

چــَـند عـَـدَد قـرصٍـ بیــ خـًـیالـیــ لـُــطفــَـاً
دوسش دارم.ازاول گفت که هدفم رل زدن الکی نیست و قصدم ازدواجه و خوشمم نمیاد الکی چندماه ی دختروعلاف خو ...

همه پسرا اولش همینو میگن چطوری وقتی شمارو نمیشناسه از همون اول قصدش ازدواج بود بازم اگ همدیگ رو دیده بودید شناخت داشتید ی چیزی  اما تو فضای مجازی ک شناخت درست حسابی ایجاد نمیشه 

من ی مدت تو ی گروه تلگرامی بودم ک اتفاقا مذهبیم بودنا اما پسرا میمدن پیوی ما قصدموک ازدواجه دنبال دختر پاک و خوبیم گفتم از کجا فهمیدی من دختر خوبیم ک اومدی پیوی من الان؟  بلاک میکردم  

خخ توهم باور کردی اونا نقطه ضعف دخترارو خوب میدونن قول میدم با چندنفر دیگم هستن

نه اخه من تواون گپ چندین ماهه میشناختمش که اینجور پسری نیست.نمیدونم واقعا چی بگم

همه پسرا اولش همینو میگن چطوری وقتی شمارو نمیشناسه از همون اول قصدش ازدواج بود بازم اگ همدیگ رو دیده ...

چندین ماه تواون گروه بودیم و همو میشناختیم چندبارهم سوال پزشکی و...ازشون پرسیده بودم .نمیدونم واقعا چجورن

چندین ماه تواون گروه بودیم و همو میشناختیم چندبارهم سوال پزشکی و...ازشون پرسیده بودم .نمیدونم واقعا ...

فقط میتونم بگم ب سادگی اعتماد نکن دخترای جامعه ما ته ته قلبشون ی عشق مردانه میخان اما عشقتون رو ارزون نفروشین پسرا جامعه ما خیلی بد شدن بی رحم و بی عیرت  هرجور بخان سواستفاده میکنن از ی دختر چ احساسی چ جنسی بعد رهاش میکنن من دانشجوام تو رشته خودم از اینچیزا خیلی میبینم روزی نیس ک کیس خیانت نداشته باشیم