2777
2789
دیگه چرا نمیتونی؟  خداوکیلی نمیتونستی از اون حالت بیای بیرووون چیکار کردی اومدی بیرووون

واقعا نمیدونم چرا الان نمیتونم.ولی مثلا رفتم ی جایی ک رودخونه و ابشار بود با جنگل عین برنامه کودکا ولی واقعی...انگار خواب بودم نمیتونستم از اون حالت بیام بیرون ولی خبر داشتم اطرافم چی میگذره 

❄️🌬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیدونم چرا الان نمیتونم.ولی مثلا رفتم ی جایی ک رودخونه و ابشار بود با جنگل عین برنامه کودکا و ...

من خودم چشمام رو باز میکردم و ازاون حالت بلندمیشدم

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...
هزینه کلاساش چقده؟؟بعد 8دوره رایگانو میگم؟؟اونموقع میگفت هرچقد خودتون دادین ولی بالای 1تومن باشه

۳تومن هست ودوره بعدش ۴تومن 

یه دوره هم داشت به اسم معجزه که اون ۱۰تومن بود

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
مثلا یه ادمو میخوای چطوری تلقینش کنی که داریش چطوری و چی بگی به خودت

شخص خاص رو نمیدونم میشه جذب کرد یا نه 

اطلاعاتی ازش ندارم

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
قبل خواب باید ب هیچی فک نکنی ب هیچی هیچی ذهنتو باید کنترل کنی بعد از 100 بشماری بیای ب 0 بعدم اون حا ...

من از روش پانیذعلیدخت استفاده کردم و صداهای اطرافم رو میشنیدم

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...
قبل خواب باید ب هیچی فک نکنی ب هیچی هیچی ذهنتو باید کنترل کنی بعد از 100 بشماری بیای ب 0 بعدم اون حا ...

عهههه من یه مدته ابنو امتحان میکنم ولی خوابم میبره بیدارم میشم انگار اصلا نخوابیدمممم هیچیم نمیبینم