مجتبی۱۱۲۱ مدیر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 483 عنوان قلب شکسته | مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 25 پست قلبم شکسته کسی از اعماق وجودم دوشت داشتم و حاظر بودم دنیامو به خاطرش بدم منو گذاشت و رفت تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد 1400/11/04 | 10:51 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجتبی۱۱۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 483 شک نکن که همینطوره خدا صلاح ما رو بهتر از خودمون میدونه هرچند مشخصه که حکمتش برا شما چ ... ممنون بابت کمکت تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد
ملکامممممممممممم عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 8937 خیانت خیلی بده منم خیانت دیدم.....الان داغت تازس خوب میشی به مرور ...فقط یه سوال داشتم اگه دوست داشتی ج بده لینک چت ناشناسم https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532 پارادوکس یعنی ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂
مجتبی۱۱۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 483 خیانت خیلی بده منم خیانت دیدم.....الان داغت تازس خوب میشی به مرور ...فقط یه سوال داشتم اگه دوست داشت ... بستگی داره چه سوالی باشه. البته الان یکسال داره از اون اتفاق میگذره همه بهم میگن ولش کن و دقیقا حرفای شما ولی فکرش از سرم بیرون نمیره دیگه خسته شدم تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد
ملکامممممممممممم عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 8937 بستگی داره چه سوالی باشه. البته الان یکسال داره از اون اتفاق میگذره همه بهم میگن ولش کن و ... یعنی تو یک سال .از ناراحتیت کم نشده؟ ..معلومه خیلی دوستش داشتی لینک چت ناشناسم https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532 پارادوکس یعنی ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂
مجتبی۱۱۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 483 یعنی تو یک سال .از ناراحتیت کم نشده؟ ..معلومه خیلی دوستش داشتی به معنای واقعی کلمه عاشقش بودم و همین داره عذابم میده . اصلا فکرشو که میکنم من آینده امکانش هست از کس دیگه ای خوشم بیاد میمونم تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد
مجتبی۱۱۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 483 این اواخر به این فکر افتادم که خونه ام را عوض کنم . چون اینجا را باهم انتخاب کردیم ولی دلم راضی نمیشه تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد
ملکامممممممممممم عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 8937 به معنای واقعی کلمه عاشقش بودم و همین داره عذابم میده . اصلا فکرشو که میکنم من آینده امکانش هست از ک ... الان کجاست؟ ..باباش اینا جلوشو نگرفتن که طلاق نگیره؟ حالا من خیانت دیدم از بابام میترسم...نمتونم طلاق بگیرم😐 جچوری خانوادش قبول کردن به این راحتی لینک چت ناشناسم https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532 پارادوکس یعنی ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂
مجتبی۱۱۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 483 الان کجاست؟ ..باباش اینا جلوشو نگرفتن که طلاق نگیره؟ حالا من خیانت دیدم از بابام میترسم...نمتونم طلا ... اگر مشکلی نیست جزئیات را پیام شخصی بدید تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد
جاری_کاپ_کیک عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 6441 ملاکت چی بود از انتخابش؟! دنیا دارِ مکافاته! نی نی یارحذف تایپک۲
khodkishiiiiiii عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 1373 خیلی سخته منم بعد هفت ماه دختره به راحتی منو گذاشت کنار
مجتبی۱۱۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 483 خیلی سخته منم بعد هفت ماه دختره به راحتی منو گذاشت کنار اره. برای بعضی ها واقعا سخته. که یک چیزو فراموش کنند. خداراشکر میکنم که از اون بحران درامدم تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد