2777
2789
عنوان

مزاج شناسی

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 68 پست
چی خوندین مگه😅

Badrngbovye

بعد ر   َ   نزاشته بودم 

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون لطف کردید 

خواهش میکنم انجام وظیفه بود عطرو فراموش نکنید نیاز روح و جسمه بوی خوب خیلی کمک میکنه به گرمی مغز ساعت خوابت خیلی تاثیرداره حداکثر یازده شب خواب باشی موقع خواب وای فای و خاموش کنید گوشی هم با فاصله ی یکی دومتری بزارین ان شاءالله درمان حاصل میشه

ماسک اینا مسکنه فقط درد و قایم میکنه ریشه رو درمان کن اینقدر هزینه برای جوش نکن چون امروز درست شد فر ...

آره ممکنه 

آخه میترسم جاش بمونه

هیچی 

اصن هیچ فرقی به حالم نکرد کاسنی و شاطره

نه خوب تر کرد نه بدتر

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
رِنج خخخ

بادرَنج

یا

باررِنج

آره ممکنه  آخه میترسم جاش بمونه هیچی  اصن هیچ فرقی به حالم نکرد کاسنی و شاطره نه خوب ت ...

خب عرق و از کجا خریدین کارخونه ای نباشه که بدرد نمیخوره دست ساز دو آتیشه بگیر تا جواب بده اگه بتونی کاسنی و شاطره بگیری خودت ازش عرق به سبکی که میگم بگیری حتما جواب میده

خب عرق و از کجا خریدین کارخونه ای نباشه که بدرد نمیخوره دست ساز دو آتیشه بگیر تا جواب بده اگه بتونی ...

شاید

فقط بو میداد 

مزه ش یکم تلخ بود دیگه هیچی

چجوری بگیرم خیلی کثیف کاری داره؟

بادرَنجبویه درسته من تلفظ شما رو نوشتم خندیدم

یس ممنووون 

شاید  فقط بو میداد  مزه ش یکم تلخ بود دیگه هیچی چجوری بگیرم خیلی کثیف کاری داره؟

کثیف کاری نداره باید دویست گرم کاسنی دویست گرم شاطره برگ بگیری پنج لیتر آب بریزی روش بجوشونی بشه یک و نیم لیتر دیگه مصرف کنی

کثیف کاری نداره باید دویست گرم کاسنی دویست گرم شاطره برگ بگیری پنج لیتر آب بریزی روش بجوشونی بشه یک ...

یعنی اونقد بجوشونیم که بشه ۱ ویندوز لیتر؟