2777
2789
عنوان

تجربه ی مرگ....

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 30 پست

چون تجربش کردم بهترین دارایی زندگی و حیاته و فرصت سازی برای جمع آوری توشه که اون دنیا سرت پایین نباشه و منتظر خیرات نزدیکان نباشی 

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه باحال ...بیشتر بگو بهم راجع ب خوابت ...اخه بعضی خوابا رویای صادقه ان ... حس پرواز داشتی ؟حس خالی ...

بابچه هام بودم یکی منو کشت بعدش سبک وآروم بودم

رژه ارتش رودیدم چندجاسر زدم فقط کافی بود بهش فکرکنم خیلی عالی بود بعدش یه چیزی مثل مکش جاروبرقی منو به تنم برگردوندوچشماموبازکردم تو بیمارستان بودم و بعدش بیدارشدم

میگذره....ولی ردش میمونه
بابچه هام بودم یکی منو کشت بعدش سبک وآروم بودم رژه ارتش رودیدم چندجاسر زدم فقط کافی بود بهش فکرکنم ...

جالب بود ...

دعا کن منم تجربش کنم حداقل تو خواب یا بیداری فرق نداره برام 

چطوری بود تجربت؟ میشع برام بگی لطفا 🥲🥲🥲

چیز جالبی نبود بعد از مرگ مادربزرگ در روستا دو سه ساعت بعدش  تو بیمارستان من یهو تپش قلب گرفتم و بعدش افتادم زمین بعدش یهو روحم درومد و سه چهار تا فرشته پامو گرفته بودن و دلشتن منو می کشیدن و میبردن یهو منو بردن تو برزخ و اونجا ادمایی رو دیدم که سرشون از ماسه بیرون زده بودن و داشتن فریاد میزدن و زجر می کشیدن همه جاهم قرمز بود عین مریخ بعد چند دیقه یهو برگشتم برم گردوندن

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
🥲🥲🥲 ترسناک بود 

سمتش نرو هم کلاهبردار هست هم یهو ممکنه برنگردی بجاش تو زندگی روزمرت به فکر اون دنیا هم باش موفق باشی

یعنی چی کلاهبردار هست؟ منظورت دعا و جادو و فلان هست؟

بله جن گیری،مرگ مصنوعی و....واقعیه اما کلاهبردار زیاده

بله جن گیری،مرگ مصنوعی و....واقعیه اما کلاهبردار زیاده

اهاااا نه عزیزممم...من مث چی میترسم 😂اصلا دل وجراتشو ندارم ....

اگه خدا صلاح دونست خودش جوازه ی تجربه ی مرگو برام امضاا بزنه 😂وگرنه من با فکر این چیزام مث ...میترسم🤣🤣

اهاااا نه عزیزممم...من مث چی میترسم 😂اصلا دل وجراتشو ندارم .... اگه خدا صلاح دونست خودش جوازه ی تج ...

ایشالا تو صد سالی و با حس خوب ترنسفر بشی اون دنیا،نه همچین دعایی نکن این همه تجربه مثبت،کراهت داره به مرگ فکر کنی اونم زیاد و بی دلیل،اره ترس داره ما تو دوران تحصیل یکی دوبار زد به سرمون بریم سمت اینا اما تا دم در رفتیم اما جرئت نکردیم موفق باشی

@مینوجون    

من کارشناسی روانشناسی میخونم 

برا ادامه راهم سردرگمم ...

ارشدمو بالینی وزارت بهداشت برم یا علوم؟

یا ازمون استخدامی بدم معلم بشم ؟

اگر وزارت بهداشت قبول بشم بعد اجازه تجویز دارو دارم؟شغلم تضمینه یا نه؟

ببخشید سوالام زیادن ولی هرکس یه اطلاعات غلط میده بخاطر همین از شما میپرسم مطمین شم