2777
2789
عنوان

عشق یکطرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 41 پست
دوتاتون مجرد هستین؟؟؟

والا تا پارسال مجرد بود الآنشو نمیدونم

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا تا پارسال مجرد بود الآنشو نمیدونم

اینم بگم اصن از اون دخترا نیستم جوری رفتار کنم طرف بفهمه یا هی نگاش کنمو اینا خیلی رسمی برخورد کردم تا الآن و شاید چون میترسیدم حسمو بفهمه بیشتراز رسمی بااون همشم ازش فرار میکردم هرجا بود نمیرفتم از ترس خودم

اما دیگه نمیکشم میخوام بازم غرورمو حفظ کنم و کاملا ناشناس اعتراف کنم شاید آرومتر شدم 

فقط تا الآن ازین حماقتا نکردم 

نمیدونم با آیدی ناشناس برم میتونه پیگیر بشه شمارمو بفهمه؟

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
خیلی وقته ازتون دور شده؟؟

پنج سالی هست 

برای درس و کار 

پزشکی قبول شده و اینکه جدیدا خانوادشم رفتن اونجا دیگه عمرا راهش اینجاها بخوره

پنج سالی هست  برای درس و کار  پزشکی قبول شده و اینکه جدیدا خانوادشم رفتن اونجا دیگه عمرا ...

فقط نمیفهمم چرا انقد فهمیده و خوبه

لنتی بیشعور یه عیب ازش پیدا نمیکنم

من خیلی سخت پسندم هیچوقت از هیچ پسری غیراز دن دیهان بازیگر هالیوود تو نوجوانی خوشم نیومد تااینکه این اومد همه‌چیو خراب کرد

پس فکر میکنم اون اصلا به یاد شما نیست، یا شاید هم متاهل شده

خیلی درگیره درس و کاره و اینکه یکم کلا تو عشق و عاشقی شوته برای همین بعید میدونم ازدواج کرده باشه تا پریسال که مجرد بود

ولی بله صد در صد به فکر من نیست خصوصا منکه زیادم جلو چشمش ظاهر نمیشدم

من انقدر تخس و مغرورم هربار هم بهش پریدم یکبار نشد مث آدم رفتار کنم همیشه چون میدونستم دوسش دارم باهاش دعوا داشتم که یوقت نفهمه همین الآن اسمشو میارن شروع میکنم ازش بد گفتن

واقفا چرا😐

یه سوال بایه خطی که شمارشو نداره با اکانت فیک برای آرامش روان خودم بهش اعتراف کنم و بعدم بلاکش کنم م ...

بنظرتون فکر درستیه؟؟

شاید اینطوری واقعا یکم آرامش بگیرم 

😐😂توالتتتتتتت تصوراتم سمی شد @خانوم20    

چ سمن اینا😐😂😂😂😂 زبانم قاصره😂

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم.